text.skipToContent text.skipToNavigation

Maak kennis met onze partners


itsme maakt u graag succesvol. Daarom vinden wij het belangrijk om u te informeren en inspireren. Daarvoor is deze pagina een goed startpunt. Dit overzicht wijst de weg naar de brand pages van een aantal van onze partners. Daar kunt u lezen wie zij zijn, wat zij doen en wat zij voor u kunnen betekenen. En waarmee zij hier en nu, samen met itsme, kunnen bijdragen aan uw succes. In de nieuwsberichten op deze pagina’s wordt u op de hoogte gebracht van de meest recente producten en diensten.
 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

 • NEWS
  19 apr. 2024
  News - Fluke - 87-V digitale multimeter
  Dankzij technologische vooruitgang kunnen nu nauwkeurige elektrische metingen worden uitgevoerd tijdens installatie en onderhoud met behulp van een digitale multimeter (DMM), waardoor technici problemen kunnen diagnosticeren die tot voortijdige uitval leiden.
  Lees verder
 • NEWS
  11 apr. 2024
  Leuze - Serie 5B fotocellen
  Voor het detecteren van de meest uiteenlopende objecten is soms een simpele oplossing denkbaar: een fotocel van Leuze met een scherpe prijs en een uitstekende performance!
  Lees verder
 • NEWS
  29 mrt. 2024
  Hager - Bedradingskanalen Tehalit
  De BA6 en BA7 kanalen van Tehalit zijn essentiële componenten in moderne elektrische installaties. Deze kanalen vormen een cruciaal onderdeel van de bekabelingssystemen die worden gebruikt in residentiële, commerciële en industriële gebouwen.
  Lees verder
 • NEWS
  27 mrt. 2024
  HARTING - Field attachable connectoren
  Field-attachable connectoren bieden flexibele en eenvoudige oplossingen voor het installeren en onderhouden van elektrische verbindingen op locatie, zonder speciaal gereedschap. Deze connectoren vinden hun toepassing in diverse sectoren, zoals fabrieksautomatisering, windenergie, railvoertuigen en gebouwinstallaties, waar betrouwbare en robuuste verbindingen nodig zijn zonder uitgebreide planning. Het gebruik van deze connectoren vereist slechts basishulpmiddelen, zoals een zijsnijder, schroevendraaier en tangen, waardoor snelle reparaties mogelijk zijn zonder nieuwe crimpcontacten of gespecialiseerd gereedschap.
  Lees verder