text.skipToContent text.skipToNavigation
 

Legrand


De wereld is in beweging en de impact hiervan is voor iedereen voelbaar: of het nu gaat om de utiliteitsbouw, industrie, energietransitie of verdere verduurzaming van onze samenleving.
 

Als ervaren en breed georiënteerde facilitator van elektrische en digitale infrastructuren draagt Legrand bij aan het fundament van veel van deze ontwikkelingen.
 

Gedreven vanuit maatschappelijke betrokkenheid en technologische innovatie, streeft Legrand naar het verbeteren van de plek waar mensen werken, leven en elkaar ontmoeten. Legrand maakt een slimmer, comfortabeler én duurzamer leven bereikbaar voor iedereen.

Productgroepen

Kabeldraagsystemen
Legrand is wereldwijd marktleider in kabeldraagsystemen met jarenlange ervaringen in de OEM-industrie en Food & Beverage, waar gerenommeerde producenten P31+ kabelgoten en/of Cablofil draadgoten toepassen zoals de nieuwste Fasclic+.
Bekijk producten
Transformatoren
De transformatoren van Legrand worden vooral gewaardeerd vanwege de robuuste uitvoering en handigheden die er standaard in verwerkt zijn. Daarbij heeft deze de benodigde keurmerken voor wereldwijde toepassing.
Bekijk producten
Schakelmateriaal
Ook voor de machinebouwers en scheepvaart is er een uitgebreid pakket in schakelmateriaal. De juiste oplossing is altijd te configurereren met daarbij ook de verkrijgbaarheid van bijvoorbeeld standaardconnectoren voor data.
Bekijk producten
Cablofil Fasclic+ draadgoot met geïntegreerde autoklikkopeling
Volledig gecertificeerd draadgootsysteem met een wereldwijde verkrijgbaarheid in diverse materiaalsoorten geschikt voor alle toepassingsgebieden. 
Lees verder!