text.skipToContent text.skipToNavigation
 

Productgroepen

Aandrijven en besturen
De high-end frequentieregelaars en softstarters van Schneider Electric zorgen voor een zeer nauwkeurige aansturing voor zowel compacte als geavanceerde machines. De efficiëntste motorbesturing en prestaties op het hoogste niveau.
Bekijk producten
Bedienen en signaleren
Geavanceerde bedienings- en signaleringsapparatuur voor eenvoudige functies tot complexe aansturing. De Harmony serie van Schneider Electric omvat o.a. drukknoppen, signaallampen, schakelaars, signaalkolommen en HMI’s.
Bekijk Producten
Schakelen en beveiligen
In Schneider Electrics het brede aanbod modulaire contactoren, beveiligingsschakelaars en motorstarters is er altijd een maatwerkoplossing voor u. Dit leidt tot nauwkeurige prestaties en een maximale levensduur van uw motoren.
Bekijk Producten
Machineveiligheid
Veiligheid is een van de belangrijke aspecten van industriële processen. In Schneider Electrics brede aanbod veiligheidsschakelaars, -controllers en -sensoren van Preventa en Harmony kiest u voor de beste machineveiligheid.
Bekijk Producten
Detectie
Aanwezigheid, positie, gas- of vloeistofdrukniveau’s of toegangscontrole. Het maakt niet uit wat u wilt detecteren. Met het brede scala van Telemecanique Sensors gaat u vrijwel elke detectie-uitdaging moeiteloos aan.
Bekijk Producten
Software en apps
SE EcoStruxure Machine Advisor is het digitale platform voor IIoT-diensten voor machinebouwers. Hiermee kunt u nieuwe services leveren aan uw klanten. Sta in verbinding, verzamel gegevens en stuur machines aan op afstand, wereldwijd.
Bekijk Producten
 

Tools & Training​​​​​​​
​​​​​​​

Vindt u het belangrijk om snel en efficiënt te werken? Met de digitale tools van Schneider Electric maakt u uw werk niet alleen overzichtelijker, maar bespaart u ook veel tijd. Stel uw motorbesturing samen in een handomdraai en plaats de producten direct in uw winkelwagen. Bekijk onze configurator hieronder!

 
Motorbesturing Configurator
Onze naadloos geïntegreerde Motor Control Configurator van Schneider Electric: samenstellen en direct bestellen met een paar klikken!
Lees verder
Industriële configuratoren
Kies uit ons rijke aanbod van Schneider Electric product configuratoren! Drukknoppen, relais, softstarters, frequentieregelaars, energiedistributie, HMI’s, PLC’s, voedingen, modulaire veiligheidscontrollers, behuizingen en motorstarters zijn beschikbaar voor configuratie en eenvoudige bestelling!
Lees verder
 

The story of Schneider Electric


​​​​​​​Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen.

​​​​​​​We noemen dit Life Is On.
​​​​​​​
Onze missie is om uw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.
​​​​​​​
We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan

 
Uitgelicht: De Rolls- Royce van Schneider
De Modicon M580S (Safety) is een controller met veiligheidsmodules en geïntegreerde veiligheidsfuncties. De Modicon M580 Safety Controller van Schneider Electric is gebouwd op het bekroonde Modicon-platform en combineert de prestaties van zijn vlaggenschip, de Modicon M580 Ethernet-programmeerbare automatiseringscontroller (ePAC), met een dubbele verwerkingscapaciteit voor de onafhankelijke besturing van veiligheids- en procesfuncties. Industriële gebruikers kunnen nu profiteren van de allerbeste M580-prestaties, netwerkfuncties en cyberbeveiliging, zonder dat zij afzonderlijke veiligheidssystemen hoeven te ontwerpen, installeren en onderhouden. Deze benadering van het verenigen van onafhankelijke fabrieksveiligheid en procesbesturing beschermt de gehele bedrijfsomgeving, wat betekent dat een storing in het procesbesturingssysteem niet leidt tot een storing in het veiligheidssysteem of gevolgen heeft voor de veiligheid van de fabriek, de mensen en alle bedrijfsmiddelen.
Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

 • NEWS
  31 mrt. 2020
  Schneider Electric PacDrive3
  PacDrive 3 is gebaseerd op bewezen logic motion-technologie, waarbij PLC, beweging en robotica de functionaliteit aansturen op één hardware platform. Dankzij een gecentraliseerde systeemarchitectuur is PacDrive 3 de ideale oplossing voor het bedienen van een reeks servo-aangedreven productie- en verpakkingsmachines, alsmede material handling en robotica, met behulp van een volledig geïntegreerde programmastructuur conform IEC 61131-3.
  Lees verder
 • NEWS
  7 feb. 2020
  Schneider Electric XIOT
  XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties. Of het nu gaat om het op afstand bewaken van het vulniveau van een perscontainer, het bewaken van de drukdrempel van een irrigatiesysteem, het doorgeven van de aan en uit status van externe installaties of het detecteren van open en dicht posities van beveiligde deuren,XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties. Of het nu gaat om het op afstand bewaken van het vulniveau van een perscontainer, het bewaken van de drukdrempel van een irrigatiesysteem, het doorgeven van de aan en uit status van externe installaties of het detecteren van open en dicht posities van beveiligde deuren.
  Lees verder
 • NEWS
  5 mrt. 2020
  Schneider Electric TeSys Island
  Het ontwerp, de bedrading en het inbedrijfstellen van motorstarters is een arbeidsintensieve taak. Om hierop in te spelen heeft Schneider Electric een revolutionaire oplossing ontwikkeld die de selectie, installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud van motorstarters vereenvoudigt. Deze baanbrekende benadering van machineontwerp en -configuratie is volledig gebaseerd op een intuïtieve, digitale ervaring en biedt aanzienlijke besparingen in ontwerp, bedrading en inbedrijfstelling. De introductie van deze digitale innovatie is een grote stap vooruit in de implementatie van Industrie 4.0 en IIoT voor de Nederlandse industrie.
  Lees verder
 • NEWS
  7 feb. 2020
  Schneider Electric Lexium 32i
  De Lexium 32i beschikt over een geïntegreerde servomotor en -aandrijving en is bedoeld voor toepassingen waarvoor een hoge mate van precisie en geavanceerde motorregeling nodig is. Dankzij onze online configurator kunnen gemakkelijk de vier cataloguscomponenten worden gekozen waarmee u uw Lexium 32i kunt afstemmen op uw toepassing.
  Lees verder