text.skipToContent text.skipToNavigation
 

Alle industriële configuratoren van Schneider Electric op één plek

Kies uit ons rijke aanbod van Schneider Electric product configuratoren! Drukknoppen, relais, softstarters, frequentieregelaars, energiedistributie, HMI’s, PLC’s, voedingen, modulaire veiligheidscontrollers, behuizingen en motorstarters zijn beschikbaar voor configuratie en eenvoudige bestelling!

Foutloos configureren en bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Title
 


​​​​​​​​​Breed assortiment

Natuurlijk ondersteunen we uw configuratie met een breed assortiment. Hieronder ziet u een greep uit onze voorraadartikelen. Een totaaloverzicht van alle Schneider Electric artikelen uit de series Altivar, Altistart, TeSys, TeSys island en EcoStruxure vindt u hier. Voor een overzicht van een specifieke serie klikt u op een van de links hieronder.
 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Schneider Electric TeSys
Het ontwerp, de bedrading en het inbedrijfstellen van motorstarters is een arbeidsintensieve taak. Om hierop in te spelen heeft Schneider Electric een revolutionaire oplossing ontwikkeld die de selectie, installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud van motorstarters vereenvoudigt.
Lees hier verder
Schneider Electric ATV320 IP6X
Met de Altivar Machine ATV320-frequentieregelaar kunt u de effectiviteit van machines verbeteren in een groot aantal toepassingen. Altivar Machine ATV320 is ontworpen om de effectiviteit en efficiëntie van machines te verbeteren, waarbij het ontwerp en de engineeringkosten zijn geoptimaliseerd voor OEM's.
Lees hier verder
Schneider Electric PacDrive3
PacDrive 3 is gebaseerd op bewezen logic motion-technologie, waarbij PLC, beweging en robotica de functionaliteit aansturen op één hardware platform. Dankzij een gecentraliseerde systeemarchitectuur is PacDrive 3 de ideale oplossing voor het bedienen van een reeks servo-aangedreven productie- en verpakkingsmachines, alsmede material handling en robotica, met behulp van een volledig geïntegreerde programmastructuur conform IEC 61131-3. Meer dan 80.000 machines wereldwijd worden tegenwoordig aangestuurd door PacDrive.
Lees hier verder
Schneider Electric XIOT
Hoe? Met de XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties.
Lees hier verder