text.skipToContent text.skipToNavigation
 • DOWNLOAD
  18 jan. 2021
  Kwaliteit en duurzaamheid
  Een goede bedrijfsvoering gaat om meer dan alleen klinkende jaarcijfers. Veel meer. Waar het wat ons betreft op neerkomt, is dat wát we doen vooral verantwoord, veilig en simpelweg goed gebeurt. Richting u, naar onze eigen mensen en niet in de laatste plaats voor de omgeving waarin we opereren. Daarom voldoen we aan de standaard. En gaan we waar dat kan een stap verder. Gewoon, omdat we onze zaken nu eenmaal graag op orde hebben voor u.
  Lees verder
 • DOWNLOAD
  1 apr. 2020
  Signaal 49 - Longtail
  Omdat het makkelijker wordt om niche-producten te vinden en te kopen, kopen en verkopen we minder van meer verschillende artikelen: de long tail. itsme is een echte long tail leverancier. We bieden zo’n anderhalf miljoen elektrotechnische en mechanische artikelen. En maar liefst de helft van de honderdduizenden artikelen die wij leveren, leveren we slechts eens per jaar. Speciaal voor u bieden we sourcing en beschikbaarheid voor uw long tail. En dat in alle landen waar we actief zijn: Nederland, Duitsland, België, Roemenië en Spanje.
  Lees verder
 • DOWNLOAD
  Algemene leveringsvoorwaarden
  Deze Leveringsvoorwaarden zijn onderverdeeld in drie delen. In Deel 1 zijn Algemene Bepalingen opgenomen die altijd van toepassing zijn op de Overeenkomst die u sluit met itsme B.V. Deel 2 is aanvullend van toepassing op de levering van Producten. Deel 3 is aanvullend van toepassing op de deelname aan Opleidingen.
  Lees verder
 • DOWNLOAD
  Algemene inkoopvoorwaarden
  Algemene inkoopvoorwaarden
  Lees verder
 • DOWNLOAD
  Algemene consultancy voorwaarden
  Hier vindt u de Consultancy Voorwaarden van itsme B.V.. Deze zijn onderverdeeld in 2 hoofdstukken. Hoofdstuk 1 is altijd van toepassing op de Overeenkomst die u sluit met itsme. Hoofdstuk 2 is aanvullend van toepassing op Programmering en Engineering.
  Lees verder
 • DOWNLOAD
  itsme Groep corona statement
  Sinds het uitbreken van het Coronavirus ontstaan er vragen over de effecten op de wereldwijde supply chain. Wij willen u graag informeren over de maatregelen die wij reeds hebben genomen en wij zullen nemen om beschikbaarheid in de keten te kunnen blijven garanderen.
  Lees verder