text.skipToContent text.skipToNavigation
 • EVENT
  8 apr. 2021
  Safety@Work - 8 april 2021
  “Bij ons gaat niets fout, we leveren goede kwaliteit, bedrijfsongevallen kennen we niet, dus waarom tijd verkwisten aan preventieve veiligheidsactiviteiten”?  Het webinar Safety@Work is niet voor bedrijven die het belang van veiligheid op de werkvloer niet erkennen.  We zijn op zoek naar bedrijven waar veiligheid is ingebakken in het DNA, maar waar nieuwsgierigheid is naar de laatste ontwikkelingen en nieuwe initiatieven op het gebied van veiligheidsmanagement.
  Lees verder
 • EVENT
  22 jan. 2021
  Main Industry 29 en 30 september 2021
  Op 29 en 30 maar 2021 komen vakgerichte bezoekers bij elkaar tijdens deze vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry in MartiniPlaza Groningen. Het is een perfect platform voor de maakindustrie om nieuwe contacten te leggen, geïnspireerd te worden en kennis te delen.
  Lees verder
 • EVENT
  1 dec. 2020
  Subsidie brengt verlichting
  Voor groene investeringen zijn veel subsidiemogelijkheden beschikbaar. Zoveel zelfs, dat we ons kunnen voorstellen dat het overkomt als een doolhof. Het kosteloze webinar “Subsidie brengt Verlichting” biedt jou de kortste en voordeligste weg door groen subsidieland! Het webinar wordt aangeboden door Signify en itsme, beide nauw betrokken bij Lighting Europe, Fedet en de NSVV. Je ontvangt dus praktische informatie uit de eerste hand.
  Lees verder
 • EVENT
  17 sep. 2020
  METAVAK verplaatst naar 2021
  De organisatie van METAVAK heeft vastgesteld dat ze vanwege het grote aantal annuleringen niet aan haar kernwaardes kan voldoen. Daarom wordt de METAVAK veplaatst naar dinsdag 5 tot en met donderdag 7 oktober 2021 in Gorinchem. We hopen u dan te zien.
  Lees verder
 • EVENT
  12 mei 2020
  Webinar Smart Machines met TeSys Island
  Wilt u uw machines slimmer maken en een hogere productiviteit bereiken met minder uitval? Volg dan op 16 juni aanstaande van 13:00 tot 14:30 dit gratis webinar en maak kennis met het digitale load managementsysteem TeSys island van Schneider Electric.
  Lees verder