text.skipToContent text.skipToNavigation
 • EVENT
  6 okt. 2022
  Webinar Safety First - Cybersecurity
  Ben jij al gehackt? Of denk je dat het jou niet overkomt? Dan heb je óf een goede beveiliging opgebouwd, óf je hebt er misschien nog niet over nagedacht. In februari van dit jaar had 45% van de bedrijven met cybercriminaliteit te maken gehad. Inmiddels zal het een meerderheid zijn. Ben jij de volgende?
  Lees verder
 • EVENT
  30 aug. 2022
  Beurs - TechniShow 2022
  Geen tijdmachine maar wel zin om de toekomst te zien? Bezoek dan TechniShow 2022. Van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september komt de maakindustrie samen in de Utrechtse Jaarbeurs om de volgende stap in slimme technologie te zetten. TechniShow is de grootste vakbeurs van de Benelux op gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.
  Lees verder
 • EVENT
  26 aug. 2022
  Beurs - World of Technology & Science 2022
  Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september zal de Utrechtse Jaarbeurs weer uitpuilen van de nieuwste industriële snufjes. Vijf werelden van technologie en wetenschap (Automation, Laboratory, Electronics, Motion & Drives en Industrial Processing) vormen dan samen één World of Technology & Science.
  Lees verder
 • EVENT
  23 jun. 2022
  Webinar - Safety First - Een noodrem voor een ontsporend proces 21 juni- webinar opname
  Bekijk hier de opname van het webinar over Functionele Veiligheid - Tijdens het webinar behandelen we ook verschillende SIL- of PL-gereedschappen waarmee je deze berekeningen kunt uitvoeren. Maak tijdens het webinar een afspraak met ons en wij helpen je met deze berekeningen! Daarnaast komt ook het V-model aan bod. Dat is een gestructureerd ontwerpmodel voor zowel hardware als software dat de mogelijkheid biedt (deel-)ontwerpen te verifiëren. Dit webinar sluit aan bij ons vorige webinar over machineveiligheid.
  Lees verder
 • EVENT
  14 jun. 2021
  Webinar - Fast Forward - Quick Response Manufacturing 24 juni
  Hoe snel stroomt het werk door jouw organisatie? Onze klanten vragen snelle omsteltijden, kleinere series, snelle communicatie en tijdig inspelen op technologische ontwikkelingen. Tijdens het één uur durende webinar “QRM confronteert traditioneel” daagt Hans Gerrese, de founder van QRM in Nederland, je uit om met andere ogen naar je eigen organisatie te kijken.
  Lees verder
 • EVENT
  9 jun. 2021
  Webinar Machineveiligheid - Daar kun je mee thuis komen - 10 juni 2021
  ​​​​​​​Iedereen kent de CE markering  en ieder kent de machinerichtlijn. Maar wat is de relatie ertussen? Tijdens dit webinar betreden we het spanningsveld tussen norm en richtlijn. Aan de hand van een praktisch voorbeeld laten we de verschillende onderdelen van machineveiligheid de revue passeren. Normen, de toepassing ervan, risicobeoordeling, het toepassen van de gevarentabel en de dwingende volgorde voor het voorkomen van gevaren. Vaak komen we dan uit bij de één-na-beste oplossing.  En wat hebben onze fabrikanten Siemens, Leuze en Schneider hiermee te maken? Kortom, een interessante route die we binnen een uur afleggen, en die onze veiligheidskennis weer even up-to-date brengt. 
  Lees verder
 • EVENT
  8 apr. 2021
  Safety@Work - 8 april 2021
  “Bij ons gaat niets fout, we leveren goede kwaliteit, bedrijfsongevallen kennen we niet, dus waarom tijd verkwisten aan preventieve veiligheidsactiviteiten”?  Het webinar Safety@Work is niet voor bedrijven die het belang van veiligheid op de werkvloer niet erkennen.  We zijn op zoek naar bedrijven waar veiligheid is ingebakken in het DNA, maar waar nieuwsgierigheid is naar de laatste ontwikkelingen en nieuwe initiatieven op het gebied van veiligheidsmanagement.
  Lees verder
 • EVENT
  22 jan. 2021
  Main Industry 29 en 30 september 2021
  Op 29 en 30 september 2021 komen vakgerichte bezoekers bij elkaar tijdens deze vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry in MartiniPlaza Groningen. Het is een perfect platform voor de maakindustrie om nieuwe contacten te leggen, geïnspireerd te worden en kennis te delen.
  Lees verder
 • EVENT
  1 dec. 2020
  Subsidie brengt verlichting
  Voor groene investeringen zijn veel subsidiemogelijkheden beschikbaar. Zoveel zelfs, dat we ons kunnen voorstellen dat het overkomt als een doolhof. Het kosteloze webinar “Subsidie brengt Verlichting” biedt jou de kortste en voordeligste weg door groen subsidieland! Het webinar wordt aangeboden door Signify en itsme, beide nauw betrokken bij Lighting Europe, Fedet en de NSVV. Je ontvangt dus praktische informatie uit de eerste hand.
  Lees verder
 • EVENT
  17 sep. 2020
  METAVAK - oktober 2021
  De organisatie van METAVAK heeft vastgesteld dat ze vanwege het grote aantal annuleringen niet aan haar kernwaardes kan voldoen. Daarom wordt de METAVAK veplaatst naar dinsdag 5 tot en met donderdag 7 oktober 2021 in Gorinchem. We hopen u dan te zien.
  Lees verder
 • EVENT
  12 mei 2020
  Webinar Smart Machines met TeSys Island
  Wilt u uw machines slimmer maken en een hogere productiviteit bereiken met minder uitval? Volg dan op 16 juni aanstaande van 13:00 tot 14:30 dit gratis webinar en maak kennis met het digitale load managementsysteem TeSys island van Schneider Electric.
  Lees verder
 • EVENT
  Fast Forward
  Fast Forward landing page
  Lees verder
 • EVENT
  Webinar - Fast Forward - QLTC 10 maart
  Ben jij klaar voor de volgende stap? Na het eerste webinar Quick Response Manufacturing gaan we op 10 maart in op de volgende stap procesverbetering: QLTC!
  Lees verder