text.skipToContent text.skipToNavigation

Bedrijf


Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van succes door de selectie en implementatie van elektrische en mechanische componenten en systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Als marktleider willen we ons marktaandeel in de industriële en OEM-segmenten verder ontwikkelen. We zullen dit doel bereiken door onze waarde als een totale dienstverlener in elektrische en mechanische materialen en toegepaste technologie duidelijk en meetbaar te maken voor onze klanten. Onze medewerkers zijn onze grootste troef, we helpen hen om hun kennis en vaardigheden van onze producten, diensten en oplossingen te blijven ontwikkelen.


Onze locaties

itsme
Steurweg 2 - 4941 VR Raamsdonksveer | Postbus 128 - 4940 AC Raamsdonksveer, Nederland

Telefoon +31 76 - 578 28 00
Fax +31 76 - 587 26 24
Email  info@itsme.eu

itsme Breemes
Vogelsancklaan 260 - B3520 Zonhoven, België

Telefoon +32 11 - 39 94 99
Fax +32 11 - 39 94 98
Email  info@breemes.be


itsme Elektres
Crta. ​​​​​​​Santa Coloma, 82 pis 2 | 17005 Girona, España

Telefoon +34 972 237 883
Fax +34 972 239 604
Email info@elektres.es


 

Contact
Onze klantadviseurs, technische specialisten en logistieke experts helpen u graag persoonlijk bij uw commerciële en technische problemen met betrekking tot onze elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen.
Lees hier verder
Over ons
Naast de betrouwbare levering van elektrische componenten en professionele sourcing, bieden we meer met ons uitgebreide aanbod aan technische en logistieke diensten
Lees hier verder
itsme Groep
itsme is de familienaam voor een internationale, onafhankelijke groep van vijf organisaties. Een groep bedrijven die innovatieve technologie en levering aan de industrie, machinebouw, modulebouwers en industriële installateurs aanbieden. Voor zowel het ontwerp van nieuwe systemen als de verbetering van de huidige installaties helpen we industriële bedrijven om hun omzet te verhogen, hun risico's te verlagen en de kosten te verlagen.
Lees hier verder
Werken bij itsme
Wij zijn itsme: industriële mechanische en elektrische technologie en levering. Wij zijn een onafhankelijke distributeur met toegevoegde waarde voor industriële markten, expert in elektro en mechanische producten en diensten, systemen en oplossingen met een sterke aanwezigheid in motion & control. Voor nieuwe systemen of voor de geïnstalleerde basis helpen we bij het bouwen van machines; module bouwen; onderhoud en industriële installatie van bedrijven om de omzet te verhogen, het risico te verminderen en de kosten te verlagen.
Lees hier verder