text.skipToContent text.skipToNavigation

Duurzaamheid

Duurzame producten en productieproces

We stimuleren en realiseren efficiënt energiegebruik door promotie en zelfgebruik van duurzame producten. We bieden onze klanten oplossingen die een efficiënt energieverbruik stimuleren en die worden ondersteund door een 'groen' product. De sleutelfactoren van dergelijke oplossingen zijn energiezuinige producten en een efficiënt gebruik van onze processen en die van onze klanten.


Werknemers

We streven naar groei door zelfontwikkeling. Wij geloven dat duurzame groei het resultaat is van gemotiveerde werknemers en is daarom het resultaat van het creëren van een motiverende en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers. We stimuleren en motiveren onze medewerkers om zichzelf en hun omgeving voortdurend te ontwikkelen. Kwaliteit, karakter en individuele vaardigheden worden beloond ongeacht achtergrond of cultuur. We streven naar optimale veiligheid voor onze werkomgeving. Dit wordt gewaarborgd door een continu proces van evaluatie en verbetering, wat resulteert in het minimaliseren van persoonlijke schade en ziekte.


Waarden

We zijn competent, toegewijd en innovatief. Wij zijn menselijk, eerlijk en onafhankelijk. We inspireren, stimuleren en zetten onze visie in daden.


Leveranciers en klanten

​​​​​We bouwen voortdurend open relaties op met onze leveranciers en klanten, waarin alle partijen op elkaar kunnen vertrouwen. Wij doen zaken in overeenstemming met de wetgeving en algemene waarden en richtlijnen, en op een eerlijke en oprechte manier met leveranciers en klanten die zich op dezelfde manier voelen en handelen. Wij zorgen ervoor dat het geleverde product in overeenstemming is met alle toepasselijke wetgeving inzake milieu, veiligheid en werkgelegenheid.


MVO managementsysteem

De MVO-processen binnen onze organisatie worden gewaarborgd door ons MVO-managementsysteem, de MVO-prestatieladder niveau 3. Deze prestatieladder is geïnspireerd op de ISO 26001 (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). 
Onze processen worden continu geëvalueerd en indien nodig verbeterd of gewijzigd. Daarnaast worden periodiek interne- en externe audits uitgevoerd.

MVO verslag

Het meest recente MVO-verslag is te vinden met behulp van deze link
 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Kwaliteit
Wij zijn itsme: industriële technologie en levering voor mechanisch en elektrisch. Wij zijn een onafhankelijke, technische leverancier van zowel elektrische als mechanische producten, diensten en oplossingen, met een specifieke kracht in motion- en control toepassingen.
Lees hier verder
Samenwerken met itsme
Het succes van onze klanten staat centraal. Daarvoor werken we samen met partners die innovatieve kwaliteitsproducten en -merken voeren op het gebied van schakelmateriaal, besturingstechniek, aandrijftechniek, schakelkasten en verbindingstechniek, meten en signaleren, kabels en kabeldraagsystemen, verlichting, pneumatiek, veiligheid en werkomgeivng, gereedschappen en machines, bevestigingsmiddelen en kleefstoffen.
Lees hier verder
Contact
Onze klantadviseurs, technische specialisten en logistieke experts helpen u graag persoonlijk bij uw commerciële en technische problemen met betrekking tot onze elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen.
Lees hier verder
Onderneming
Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van succes door de selectie en implementatie van elektrische en mechanische componenten en systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
Lees hier verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: