text.skipToContent text.skipToNavigation
  • NEWS
    13 mrt. 2024
    News - Wago - Power quality
    Ontdek meer over de Power Quality en MID-modules van WAGO. Deze modules bieden fabrikanten nauwkeurige metingen en diepgaande analyses van energie, waardoor ze een solide basis leggen voor voorspellende onderhoudssystemen die storingen kunnen identificeren nog voordat ze optreden.
    Lees verder
  • NEWS
    7 mrt. 2024
    ABB - De volgende generatie industriële modulaire automaten
    Ontdek een nieuw niveau van prestaties, efficiëntie en veiligheid met de S300P industriële modulaire automaten. De serie vervangt de bestaande S200P-serie en biedt tal van nieuwe functionaliteiten. De S300P zorgt voor betrouwbare bescherming bij veeleisende toepassingen in industriële installaties, heavy duty OEM, marine, datacenters, batterij-oplaadsystemen. Met een hoge kortsluitvastheid van 25 kA over de volledige serie (0,2 A-63 A) wordt veiligheid verbeterd en downtime verminderd.
    Lees verder
  • NEWS
    29 feb. 2024
    News - EAO - s82
    Bij EAO, de expert op het gebied van innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interacties (HMI’s), introduceren ze met trots de nieuwe variant van Serie 82 met trillingsbestendige kabelaansluitingen.
    Lees verder
  • NEWS
    22 feb. 2024
    Lapp - Fibre Optics - Baanbrekende oplossingen voor de industrie met glasvezelkabels van LAPP
    De digitale transformatie is niet te stoppen! Mobiele apps, slimme netwerken, tv & video on demand, telegeneeskunde, intelligente voertuigen, verkeersinformatie systemen, Industrie 4.0 - de behoefte aan krachtige glasvezelkabels om een betrouwbare breedband infrastructuur te creëren groeit voortdurend. De oplossing ligt in glasvezelkabels die grote datavolumes over lange afstanden kunnen transporteren.
    Lees verder
  • NEWS
    15 feb. 2024
    Siemens - TIA Portal V19
    Siemens heeft de nieuwste versie van het Totally Integrated Automation (TIA) portal, TIA Portal V19, geïntroduceerd. Deze versie biedt intuïtieve motion control en volledige integratie van engineering, besturing en aandrijvingen.
    Lees verder
  • NEWS
    14 feb. 2024
    ABB - Ty-raps gratis sample
    Gratis Ty-Rap® sample. Vraag het nu aan en ontdek de voordelen van de échte Ty-Rap® van ABB.
    Lees verder
  • NEWS
    28 dec. 2023
    Fluke - Energieverspilling opsporen met Power Quality Management
    Energie besparen en energieverspilling minimaliseren is een van de belangrijkste aspecten van energieverbruik. Het maakt niet uit in welke branche u werkt, op zoek naar energiebesparing betekent dat u naar uw stroomverbruik kijkt en een energiebesparingsplan voor energiekwaliteitsbeheer ontwikkelt.
    Lees verder
  • NEWS
    19 dec. 2023
    Weidmüller - Schakelende voedingen
    Zowel bij 24 uur per dag productie-installaties en toepassingen met de hoogste veiligheidseisen, als bij eenvoudige toepassingen in de seriematige machinebouw zijn drie doorslaggevende factoren van bijzonder belang voor de rentabiliteit: de beschikbaarheid van de installatie, de onderhoudskosten en de energiebehoefte. De eisen die aan schakelende voedingen worden gesteld, zijn dan ook hoog. Bij de keuze van de juiste stroomvoorziening moet dan ook bijzondere aandacht worden besteed aan de levensduur, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Hoewel ruimtebesparende oplossingen steeds meer voor de hand liggen door het steeds grotere aantal functies, speelt ook de mogelijkheid tot communicatie een steeds doorslaggevender rol.
    Lees verder
  • NEWS
    18 dec. 2023
    Murrelektronik - Transformatoren MTS, MST, MET of MTL
    De juiste spanning voor elke toepassing Transformatoren moeten flexibel zijn, want de spanningsvraag kan per situatie verschillen. De producten van Murrelektronik bieden deze flexibiliteit. Tussen de vele scheidings-, stuur- en veiligheidstransformatoren van Murrelektronik vind je altijd de juiste oplossing voor elke situatie. Murrelektronik-transformatoren zijn betrouwbaar en veilig. Door de verschillende spanningen en vele toelatingen zijn ze eenvoudig wereldwijd in te zetten.
    Lees verder
  • NEWS
    18 dec. 2023
    ABB - EPD24 beveiligingsmodule biedt uitkomst
    Downtime in productieomgevingen is een bron van omzetverlies en zorgt ook voor verstoring die als omvallende dominostenen door het productieproces gaat. Gerichte beveiliging is dan ook een eerste vereiste. De ABB combinatie CP-S.1 voeding en EPD24 beveiligingsmodule biedt uitkomst.
    Lees verder
  • NEWS
    18 dec. 2023
    nVent ERICO - aardings- en verbindingsoplossingen
    nVent ERICO beschikt over de experts en de ervaring om van meet af aan de ideale aardings- en verbindingsoplossing voor uw toepassing te selecteren. De aardings- en verbindingsbehoeften variëren per toepassing. Zo kunnen deze sterk uiteen lopen voor telecommunicatie, substations van elektriciteitsbedrijven, transmissie- en distributiesystemen dan wel kathodische en bliksembeveiliging.
    Lees verder
  • NEWS
    14 dec. 2023
    Danfoss - HVAC-toepassing met 3D BIM-bestanden
    Ontwerp uw installatie sneller met toegang tot waardevolle informatie, waaronder 3D Building Information Modeling (BIM) bestanden voor de Danfoss VLT® HVAC Drive FC 102. U kunt uw installatie volledig documenteren in AutoCAD Revit, om het risico op fouten te verminderen en tijd te besparen op het systeemontwerp.
    Lees verder
  • NEWS
    13 dec. 2023
    Phoenix Contact - IEC 62443 Cybersecurity voor automatiseringssystemen
    Het industriële automatiseringslandschap veranderd en wordt steeds meer gedreven door data en connectiviteit. Daarmee wordt ook cybersecurity steeds belangrijker, enerzijds omdat we dat zelf willen, anderzijds omdat de overheid ons hiertoe oproept. De komende Europese richtlijn inzake netwerk- en informatiebeveiliging legt namelijk ook verplichtingen op aan normale commerciële en industriële ondernemingen. 
    Lees verder
  • NEWS
    12 dec. 2023
    Festo's Robuuste geleide cilinder
    Deze indrukwekkende DFM cilinder van Festo biedt de beste prijs en prestatie op het gebied van optimale geleiding, robuustheid en flexibiliteit. Tegelijkertijd is de cilinder betrouwbaar en breed inzetbaar – zelfs bij hoge belastingen. Dankzij de superieure geleiding is de DFM voor een groter toe- passingsgebied inzetbaar dan vergelijkbare alternatieven in de markt.
    Lees verder
  • NEWS
    12 dec. 2023
    Signify - NatureConnect
    In een tijd waar we steeds meer binnen werken en leven, wordt het belang van licht steeds groter. Gemiddeld zitten we namelijk 90% van de tijd binnen, dit heeft uiteindelijk zijn weerslag op ons welzijn, onze geluksbeleving én de productiviteit op de werkvloer. Het tekort aan natuurlicht resulteert in gezondheidsklachten, neerslachtige gemoedstoestanden en teruglopende productiviteit. De beste remedie hiertegen is uiteraard natuurlijk zonlicht. Maar als dat niet mogelijk is, dan is verlichting van NatureConnect het beste alternatief.
    Lees verder
  • NEWS
    8 dec. 2023
    Integratech - Speedy
    Met de installateur in het achterhoofd legt Integratech voor de Speedy waterdichte LED armatuur de focus op installatiegemak. Het toestel kan aangesloten worden in minder dan 2 minuten, dankzij de schroefloze connectoren en eindkappen. Met zijn compacte afmetingen en de meegeleverde eindkappen, met de M20 wartel, is dit de perfecte armatuur voor een lijnmontage. De basic armatuur is reeds voorzien van een 3-polige doorvoerbedrading, terwijl de performante High Outpout versie voorzien is van een 5-polige 2,5mm² bedrading, waardoor de verlichtingslijn ook gebruikt kan worden als noodstroomcircuit. De meegeleverde RVS montagebeugels kunnen op een zelf gekozen afstand gemonteerd worden, wat ook bijdraagt aan een vlotte installatie. Met behulp van het CONNECT koppelstuk kan de Speedy Basic ook rechtstreeks aan elkaar gekoppeld worden.
    Lees verder
  • NEWS
    4 dec. 2023
    JC - Electronics - Refurbished elektronica is een no-brainer dankzij dit keurmerk
    Sommige klanten krijgen buikpijn van gebruikte elektronica. Dat is onnodig. De refurbished drives, HMIs en PLCs in ons assortiment zijn namelijk geslaagd voor de strenge normen van het RecQ-keurmerk. En dat zegt veel. En meer dan over betrouwbaarheid alleen. Koploper in betrouwbaar en circulair reviseren voor de industrie De refurbished industriële elektronica in ons assortiment wordt gereviseerd door JC-Electronics. Dit najaar ontvingen ze van de keurmeesters van DEKRA het RecQ-label voor de betrouwbaarheid en circulariteit van haar elektronica. Een unicum, want daarmee horen ze wereldwijd bij de eerste twee bedrijven in de industriesector.
    Lees verder
  • NEWS
    24 nov. 2023
    Uitreiking DISCA-awards 2023
    Dit jaar bereikte itsme wederom de finale van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards. Op 24 november werd in de Hoeve Merelveld de vorig jaar behaalde titel met verve verdedigd. Na een spannende strijd werd itsme in de categorie Best Parts & Process Supplier nipt tweede achter Refitech Composites.
    Lees verder
  • NEWS
    10 nov. 2023
    Schneider Electric - PanelSeT SFN
    De nieuwe generatie vloerstaande behuizingen PanelSeT SFN is de verbeterde versie van de succesvolle Spacial SF. Doordat de accessoires en de bevestigingspunten van de SFN en SF behuizingen gelijk zijn gebleven zijn ze 100% uitwisselbaar en koppelbaar. • Duurzaam: De PanelSeT SFN is gemaakt van 50% gerecycled staal en vervaardigd met duurzame energiebronnen, hierdoor is de CO2-uitstoot met 34% vermindert. Dit kunnen we aantonen met een document, een zogenaamd PEP materiaal paspoort. Documenten als deze komen van pas bij het maken van een duurzaamheidsrapportage conform de regelgeving CSRD. PanelSeT SFN is klaar voor de toekomst en speciaal ontworpen met het oog op de milieuvoorschriften. Het beschikt ook over een milieuvriendelijke verpakking met 80% gerecycled karton en bijna geen plastic.
    Lees verder
  • NEWS
    6 nov. 2023
    3M - Cubitron3
    Al meer dan 40 jaar hebben 3M™ Cubitron™ Performance schuurmaterialen altijd maximale productiviteit opgeleverd, maar nu zijn de beste nog beter geworden! Maak kennis met 3M™ Cubitron™ 3 Performance schuurmaterialen – de volgende generatie geweldige producten. Onze nieuwe productlijn maakt gebruik van baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van nauwkeurig gevormde korrels om 3 keer zoveel levensduur en snijsnelheid te leveren als ooit tevoren. Ontdek het verschil van 3M™ Cubitron™ 3 Performance schuurmaterialen en ervaar verbeteringen op elk gebied in uw werkplaats door de productiviteit, veiligheid van de werknemers en duurzaamheid.
    Lees verder
  • NEWS
    30 okt. 2023
    Rittal - Kabelwartels verhogen ook in extreme omstandigheden de veiligheid
    Het belang van kabelwartels wordt nog wel eens onderschat. Ten onrechte, want ze dragen in heel wat branches wezenlijk bij aan de goede werking van bedrijfsapparatuur. De juiste wartel beschermt elke behuizing tegen vrij bedreigende invloeden van buitenaf, zoals stof en vocht. In extreme omstandigheden zoals arctische kou of tropische hitte zijn het de ‘heavy duty’ kabeldoorvoeren van vernikkeld messing of RVS die het verschil maken. Zelfs basen, zuren en chemicaliën houden ze tegen. Wartels zorgen voor een veilige doorvoer van kabels door panelen van en naar apparaten. Ze kunnen kasten isoleren, voor aarding en trekontlasting zorgen en beschermen tegen elektromagnetische verstoring. Er zijn ook wartels die speciaal zijn gemaakt om zware explosies te doorstaan of om onder water voor afdichting te zorgen.
    Lees verder
  • NEWS
    17 okt. 2023
    Festo - Proportioneel drukregelventiel VPPI
    Bij het proportionele drukregelventiel VPPI worden alle nominale afmetingen direct aangestuurd; zonder de noodzaak van stuurventielen of voortrappen. Door het drukcompenserende element regelt het ventiel dynamische en nauwkeurig; ook bij de grotere nominale afmetingen. De krachtige en wrijvingsarme voice coil maakt de VPPI hoogdynamisch. De geïntegreerde positieregelaar draagt bij een aan hoge stabiliteit.
    Lees verder
  • NEWS
    16 okt. 2023
    Legrand - Nieuwe draadgoot Fasclic+
    Het Fasclic+ assortiment van Legrand biedt een robuuste oplossing met snelle en eenvoudige installatie, de nieuwe draadgoten hebben namelijk geïntegreerde automatische klikkoppelingen die te gebruiken zijn voor vele toepassingen. Met een zeer uitgebreid assortiment dat bestaat uit 4 hoogtes, breedtes van 50 tot en met 600mm en beschikbaar in verschillende materiaalsoorten is voor iedere toepassing een juiste oplossing te bieden.
    Lees verder
  • NEWS
    13 okt. 2023
    LAPP - Innovatieve zeroCM®-technologie voorkomt elektromagnetische interferentie
    Wanneer digitalisering en connectiviteit bij elkaar komen, ontstaat er ruimte voor de slimme fabriek, waar machines en systemen steeds vaker in een netwerk moeten worden opgenomen. Dit verhoogt de eisen met betrekking tot elektromagnetische compatibiliteit. Daarom heeft LAPP op de SPS-beurs in Neurenberg een nieuwe, innovatieve EMS-oplossing met zeroCM®-technologie gepresenteerd.
    Lees verder
  • NEWS
    12 okt. 2023
    Finder - Serie 7M - Slimme Energiemeter
    De Serie 7M van Finder vertegenwoordigt een reeks slimme energiemeters. De meters zijn voorzien van een multifunctionele aanraaktoets en een heldere LCD-uitlezing met achtergrondverlichting. Daarnaast zijn de energiemeters nog te programmeren en uit te lezen via NFC met een smartphone en de bijbehorende Finder Toolbox App. Dit alles bij elkaar opgeteld is de Serie 7M energiemeters gebruiksvriendelijk en snel te configureren.
    Lees verder
  • 1(current)
  • 2
  • 3