text.skipToContent text.skipToNavigation
 • NEWS
  17 mei 2024
  Eaton - Signaalzuil compact
  Eaton introduceert de meest recente innovatie op gebied van visuele akoestische signalering: de Signaalzuil Compact. Dit eenvoudige product biedt hoge zicht- en hoorbaarheid voor een hele reeks aan toepassingen. De zuil combineert de hoogst beschikbare industriële functionaliteit met kwaliteit en een strak compact design.
  Lees verder
 • NEWS
  6 mei 2024
  Festo - Proportioneel drukregelventiel VPPI
  Bij het proportionele drukregelventiel VPPI worden alle nominale afmetingen direct aangestuurd; zonder de noodzaak van stuurventielen of voortrappen. Door het drukcompenserende element regelt het ventiel dynamische en nauwkeurig; ook bij de grotere nominale afmetingen. De krachtige en wrijvingsarme voice coil maakt de VPPI hoogdynamisch. De geïntegreerde positieregelaar draagt bij een aan hoge stabiliteit.
  Lees verder
 • NEWS
  6 mei 2024
  Phoenix Contact - CONTACTRON-speedstarter
  Frequentieomvormers worden vaak gebruikt in toepassingen waar bijv. een variabel toerental wordt gebruikt of waar het opstarten en uitschakelen van de motor moet worden geregeld. In het gebruik combineert de CONTACTRON-speedstarter de voordelen van een compacte motorstarter met de essentiële eigenschappen van een frequentieomvormer voor talrijke toepassingen:
  Lees verder
 • NEWS
  3 mei 2024
  nVent - CADDY verenstalen bevestigingsmiddelen
  Waarom installateurs resoluut kiezen voor verenstalen bevestigingsmiddelen van nVent CADDY? De meeste nVent CADDY producten kunnen geïnstalleerd worden zonder extra gereedschap. Installateurs kunnen de meeste van nVent CADDY verenstalen producten installeren zonder extra gereedschap. Het gebeurt te vaak dat het hebben of vinden van het juiste gereedschap voor het werk geen sinecure is. Het helpen minimaliseren van het aantal benodigde gereedschappen op een bouwplaats is de manier waarop nVent CADDY ernaar streeft om klanten te helpen de klus zo efficiënt mogelijk geklaard te krijgen. Daarnaast biedt nVent CADDY aanvullende verenstalen onderdelen die complete en sterke installaties mogelijk maakt.
  Lees verder
 • NEWS
  2 mei 2024
  Fluke - 1736 driefase Power Logger
  Vandaag worden we steeds meer geconfronteerd met de noodzaak om energiestromen te optimaliseren, vinden van energiezuinige oplossingen voor grote verbruikers en het totaal energieverbruik naar beneden te brengen. Besparen op het elektrisch verbruik is dan ook een van de thema’s hoog op de agenda van bedrijven. Een van de eerste taken in dit proces is het in kaart brengen van grote verbruikers en extra verliezen door harmonische, onbalans, proberen te minimaliseren. Hiervoor is de Fluke-1736 een ideale combinatie die niet alleen de mogelijkheid biedt om de elektrische vermogenstroom, maar ook problemen met harmonischen, onbalans, ... in kaart te brengen. Dit is dan ook meestal de eerste stap om de verbeteringsprocessen te starten.
  Lees verder
 • NEWS
  1 mei 2024
  Finder - De Serie 80 en Serie 83
  Maak kennis met de Serie 80 en Serie 83 van Finder, een reeks multifunctionele en monofunctie tijdrelais. Serie 80 – compacte universele tijdrelais De Serie 80 compacte tijdrelais voor 35 mm railmontage zijn slechts 17,5 mm breed en in acht verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De Serie 80 is opgebouwd uit twee multifunctie en zes monofunctie uitvoeringen en altijd multispanning.
  Lees verder
 • NEWS
  1 mei 2024
  ABB - Dubbel veiligheidsslot met RFID
  Gaat u voor het hoogste veiligheidsniveau? Maak dan kennis met MKey RFID: een veiligheidsslot met dubbele vergrendelingsfunctie dat wordt gebruikt om deuren, poorten en luiken veilig te vergrendelen. 
  Lees verder
 • NEWS
  30 apr. 2024
  JC-Electronics - Reparatietijd verkort naar 4 weken
  JC-Electronics verkort de reparatietijd meer dan de helft. Drives, HMI’s, PLC's en industriële pc's worden nu binnen 4 weken gerepareerd in plaats van de gebruikelijke 12 weken. Dat maakt de voordeligste manier om defecte elektronica te vervangen nog aantrekkelijker.
  Lees verder
 • NEWS
  30 apr. 2024
  Schneider Electric - Harmony relais voor verschillende industriële toepassingen
  Met de Harmony relais-reeks van Schneider Electric kiest u voor een breed assortiment en het meest complete aanbod relais voor uiteenlopende industriële toepassingen. Harmony-relais omvatten conventionele elektromechanische relais, solid-state relais, bewakingsrelais, tijdrelais en NFC-besturings- & timerrelais. Het assortiment is zo samengesteld dat het perfect en gemakkelijk te monteren is in besturingskasten en elektrische panelen. Verbeter de operationele efficiëntie en optimaliseer de beschikbaarheid van uw machines en systemen.
  Lees verder
 • NEWS
  29 apr. 2024
  3M - Scotchcast
  Ontdek de veiligere epoxyhars van 3M. In vergelijking met andere producten in ons portfolio is de 3M™ Scotchcast™ Epoxyhars 4GS vrij van kankerverwekkende, mutagene, reprotoxische (CMR) chemicaliën en zeer zorgwekkende stoffen (SVHC). Snelle, betrouwbare en knoeivrije toepassing wordt mogelijk gemaakt dankzij het gesloten meng- en gietsysteem met een geïntegreerde tuit en mondstuk. Geschikt voor laagspanningslasmoffen tot 0,6/1,0 (1,2) kV.
  Lees verder
 • NEWS
  28 apr. 2024
  HELUKABEL - FIVENORM
  De FIVENORM H05V2-K en H07V2-K montagesnoeren van Helukabel zijn van Duitse kwaliteit en zijn verkrijgbaar van 0,5mm² tot en met 120mm². De snoeren voldoen aan vijf verschillende keurmerken: HAR, UL, CSA, AWM en MTW.
  Lees verder
 • NEWS
  26 apr. 2024
  Norgren – VR-ventieleilanden, modulair veelzijdig en lichtgewicht
  Ventieleilanden worden vaak gebruikt om de montagetijd en het aansluiten van grotere hoeveelheden draden te verkorten en de fouten die hierbij kunnen ontstaan te verminderen. Het kiezen en configureren van een gewenst ventieleiland is vaak niet zo gemakkelijk. Met behulp van een gebruiksvriendelijke configurator van Norgren wordt dit kinderspel. De VR-serie in het bijzonder is uiterst gebruiksvriendelijk en universeel inzetbaar.
  Lees verder
 • NEWS
  26 apr. 2024
  Rittal - AX & KX in roestvaststalen versies nu verkrijgbaar
  Sinds 1 maart 2024 is het productassortiment van Rittal uitgebreid en worden AX-wand/vloerkasten en compacte KX-behuizingen in roestvaststalen versies aangeboden. De plaatstaal AX-behuizing wordt op grote schaal gebruikt als systeemkast voor de meest uiteenlopende toepassingen. Rittal komt nu met een variant op deze behuizing.
  Lees verder
 • NEWS
  25 apr. 2024
  Bals - Professionals kiezen steeds vaker voor BALS
  Het maken van de beste keuze voor CEE-norm stekkkers, koppelingen, contactdozen of verdelers vereist zorgvuldige overweging van verschillende factoren. Waar moet u nou rekening mee houden? Vanzelfsprekend denkt u aan, duurzaamheid, gebruiksgemak en de kwaliteit.
  Lees verder
 • NEWS
  24 apr. 2024
  Wago - Load Management Solution
  In de steeds evoluerende wereld van energiebeheer is het optimaliseren van energieverbruik een prioriteit geworden. WAGO biedt een uitgebreide load managementoplossing die organisaties in staat stelt om hun energieverbruik te monitoren, te beheren en te optimaliseren op een slimme en efficiënte manier.
  Lees verder
 • NEWS
  23 apr. 2024
  Eaton - Nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s
  Eatons nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s biedt maximale functionaliteit op een minimale footprint van 104 x 29 x 80 mm. De PLC is een flexibele oplossing voor standaard automatiseringstaken zoals besturings- en regelfuncties. Hij komt perfect tot zijn recht in kleine tot middelgrote toepassingen bij seriematige machine- en systeembouw. Verschillende uitvoeringen van de XC204 zorgen ervoor dat elke automatiseerder van machines of processen verzekerd is van een passende oplossing voor zijn of haar specifieke uitdaging.
  Lees verder
 • NEWS
  22 apr. 2024
  Rittal - VR-sokkel
  Duik in de wereld van het VX-sokkel plintsysteem – een opvolger die jouw kastopstelling naar een hoger niveau tilt. Meer stabiliteit, maar ook een vlekkeloze installatie. Ervaar de evolutie van jouw werkruimte vandaag nog! Rittal streeft ernaar zijn producten voortdurend te verfijnen en te verbeteren. Als onderdeel van dit proces is het VX-sokkel plint systeem opnieuw ontworpen is dit product sinds 1 maart 2024 verkrijgbaar.
  Lees verder
 • NEWS
  22 apr. 2024
  Siemens - SINAMICS G220 frequentieregelaar nu ook in IP55
  Naast de eerder vrijgegeven IP20 variant van de SINAMICS G220 frequentieregelaar, is nu ook de IP55 versie van deze innovatieve regelaar leverbaar. Deze uitvoering is standaard voorzien van gecoate printplaten waarmee de regelaar ook buiten de schakelkast goed bestand is tegen agressieve invloeden in een zwaar industriële omgeving. Optioneel kan ook een op de behuizing gemonteerde werkschakelaar worden geleverd waarmee zonder overige externe componenten een veilige afschakeling van de spanning wordt gegarandeerd.
  Lees verder
 • NEWS
  19 apr. 2024
  News - Fluke - 87-V digitale multimeter
  Dankzij technologische vooruitgang kunnen nu nauwkeurige elektrische metingen worden uitgevoerd tijdens installatie en onderhoud met behulp van een digitale multimeter (DMM), waardoor technici problemen kunnen diagnosticeren die tot voortijdige uitval leiden.
  Lees verder
 • NEWS
  17 apr. 2024
  Pilz - PSENmlock mini en PSENslock 2
  Bij de beveiliging van afschermingen moet er afhankelijk van de toepassing rekening worden gehouden met de meest uiteenlopende factoren, zoals het hek type, de desbetreffende inbouwsituatie en het specifieke gebruik. Pilz breidt hiervoor zijn assortiment op het gebied van veiligheidsvergrendelingen uit met meteen twee nieuwe sensoren: PSENmlock mini voor ruimte kritische toepassingen en PSENslock 2
  Lees verder
 • NEWS
  15 apr. 2024
  Schneider Electric - PanelSeT SFN vervangt Spacial SF vloerstaande behuizingen
  De nieuwe generatie PanelSeT SFN vloerstaande behuizingen is de opvolger en de vernieuwde versie van de succesvolle Spacial SF-serie. De komende maanden zullen de vloerstaande behuizingen uit de Spacial SF-serie nog leverbaar blijven maar deze zullen uiteindelijk in zijn geheel vervangen worden door de vernieuwde serie PanelSeT SFN.
  Lees verder
 • NEWS
  11 apr. 2024
  Leuze - Serie 5B fotocellen
  Voor het detecteren van de meest uiteenlopende objecten is soms een simpele oplossing denkbaar: een fotocel van Leuze met een scherpe prijs en een uitstekende performance!
  Lees verder
 • NEWS
  4 apr. 2024
  Siemens - Eindschakelaars en veiligheidsschakelaars
  SIRIUS 3SE eindschakelaars en veiligheidsschakelaars zorgen voor nauwkeurige detectie van bewegende delen rond machines en installaties. Of ze nu worden gebruikt om posities te detecteren of toetreding van bewegende machinedelen te beperken.
  Lees verder
 • NEWS
  29 mrt. 2024
  Hager - Bedradingskanalen Tehalit
  De BA6 en BA7 kanalen van Tehalit zijn essentiële componenten in moderne elektrische installaties. Deze kanalen vormen een cruciaal onderdeel van de bekabelingssystemen die worden gebruikt in residentiële, commerciële en industriële gebouwen.
  Lees verder
 • 1(current)
 • 2
 • 3