text.skipToContent text.skipToNavigation
  • NEWS
    22 apr. 2024
    Rittal - VR-sokkel
    Duik in de wereld van het VX-sokkel plintsysteem – een opvolger die jouw kastopstelling naar een hoger niveau tilt. Meer stabiliteit, maar ook een vlekkeloze installatie. Ervaar de evolutie van jouw werkruimte vandaag nog! Rittal streeft ernaar zijn producten voortdurend te verfijnen en te verbeteren. Als onderdeel van dit proces is het VX-sokkel plint systeem opnieuw ontworpen is dit product sinds 1 maart 2024 verkrijgbaar.
    Lees verder
  • NEWS
    22 apr. 2024
    Siemens - SINAMICS G220 frequentieregelaar nu ook in IP55
    Naast de eerder vrijgegeven IP20 variant van de SINAMICS G220 frequentieregelaar, is nu ook de IP55 versie van deze innovatieve regelaar leverbaar. Deze uitvoering is standaard voorzien van gecoate printplaten waarmee de regelaar ook buiten de schakelkast goed bestand is tegen agressieve invloeden in een zwaar industriële omgeving. Optioneel kan ook een op de behuizing gemonteerde werkschakelaar worden geleverd waarmee zonder overige externe componenten een veilige afschakeling van de spanning wordt gegarandeerd.
    Lees verder
  • NEWS
    19 apr. 2024
    News - Fluke - 87-V digitale multimeter
    Dankzij technologische vooruitgang kunnen nu nauwkeurige elektrische metingen worden uitgevoerd tijdens installatie en onderhoud met behulp van een digitale multimeter (DMM), waardoor technici problemen kunnen diagnosticeren die tot voortijdige uitval leiden.
    Lees verder
  • NEWS
    17 apr. 2024
    Pilz - PSENmlock mini en PSENslock 2
    Bij de beveiliging van afschermingen moet er afhankelijk van de toepassing rekening worden gehouden met de meest uiteenlopende factoren, zoals het hek type, de desbetreffende inbouwsituatie en het specifieke gebruik. Pilz breidt hiervoor zijn assortiment op het gebied van veiligheidsvergrendelingen uit met meteen twee nieuwe sensoren: PSENmlock mini voor ruimte kritische toepassingen en PSENslock 2
    Lees verder
  • NEWS
    15 apr. 2024
    Schneider Electric - PanelSeT SFN vervangt Spacial SF vloerstaande behuizingen
    De nieuwe generatie PanelSeT SFN vloerstaande behuizingen is de opvolger en de vernieuwde versie van de succesvolle Spacial SF-serie. De komende maanden zullen de vloerstaande behuizingen uit de Spacial SF-serie nog leverbaar blijven maar deze zullen uiteindelijk in zijn geheel vervangen worden door de vernieuwde serie PanelSeT SFN.
    Lees verder
  • NEWS
    11 apr. 2024
    Leuze - Serie 5B fotocellen
    Voor het detecteren van de meest uiteenlopende objecten is soms een simpele oplossing denkbaar: een fotocel van Leuze met een scherpe prijs en een uitstekende performance!
    Lees verder
  • NEWS
    4 apr. 2024
    Siemens - Eindschakelaars en veiligheidsschakelaars
    SIRIUS 3SE eindschakelaars en veiligheidsschakelaars zorgen voor nauwkeurige detectie van bewegende delen rond machines en installaties. Of ze nu worden gebruikt om posities te detecteren of toetreding van bewegende machinedelen te beperken.
    Lees verder
  • NEWS
    29 mrt. 2024
    Hager - Bedradingskanalen Tehalit
    De BA6 en BA7 kanalen van Tehalit zijn essentiële componenten in moderne elektrische installaties. Deze kanalen vormen een cruciaal onderdeel van de bekabelingssystemen die worden gebruikt in residentiële, commerciële en industriële gebouwen.
    Lees verder
  • NEWS
    27 mrt. 2024
    HARTING - Field attachable connectoren
    Field-attachable connectoren bieden flexibele en eenvoudige oplossingen voor het installeren en onderhouden van elektrische verbindingen op locatie, zonder speciaal gereedschap. Deze connectoren vinden hun toepassing in diverse sectoren, zoals fabrieksautomatisering, windenergie, railvoertuigen en gebouwinstallaties, waar betrouwbare en robuuste verbindingen nodig zijn zonder uitgebreide planning. Het gebruik van deze connectoren vereist slechts basishulpmiddelen, zoals een zijsnijder, schroevendraaier en tangen, waardoor snelle reparaties mogelijk zijn zonder nieuwe crimpcontacten of gespecialiseerd gereedschap.
    Lees verder
  • NEWS
    25 mrt. 2024
    Danfoss - Condition-based Monitoring
    Danfoss's intelligente frequentieregelaars waarschuwen vroegtijdig voor stilstand door gegevens van sensoren te verzamelen, evalueren en opslaan. Resultaten worden beschikbaar gesteld in de cloud of lokaal, voor voorspellend onderhoud. Dit verbetert prestaties, efficiëntie en uptime, verlengt componentlevensduur en vermindert complexiteit. Installatie is eenvoudig: de regelaar leert automatisch of de gebruiker voert een identificatierun uit.
    Lees verder
  • NEWS
    21 mrt. 2024
    Phoenix Contact - Tijdbesparende montage met HEAVYCON Click-in
    Met HEAVYCON Click-in monteren contactblokken eenvoudig, betrouwbaar en zonder gereedschap in EVO- en STANDAARD-connectorbehuizingen. De hoorbare en voelbare “klik” bevestigt de snelle installatie. 
    Lees verder
  • NEWS
    18 mrt. 2024
    Murr - Compacte Besturings- en Signaleringsmodules
    Compact, flexibel en eenvoudig te installeren – zo kunnen de nieuwe compacte besturings- en signaleringsmodules worden beschreven, waarmee Murrelektronik zijn assortiment van drukknoppen met standaard M12 aansluiting voor elektrische installaties uitbreidt.
    Lees verder
  • NEWS
    13 mrt. 2024
    Wago - Collecteer energiedata met WAGO Power Quality- en MID-modules
    Ontdek meer over de Power Quality en MID-modules van WAGO. Deze modules bieden fabrikanten nauwkeurige metingen en diepgaande analyses van energie, waardoor ze een solide basis leggen voor voorspellende onderhoudssystemen die storingen kunnen identificeren nog voordat ze optreden.
    Lees verder
  • NEWS
    7 mrt. 2024
    ABB - De volgende generatie industriële modulaire automaten
    Ontdek een nieuw niveau van prestaties, efficiëntie en veiligheid met de S300P industriële modulaire automaten. De serie vervangt de bestaande S200P-serie en biedt tal van nieuwe functionaliteiten. De S300P zorgt voor betrouwbare bescherming bij veeleisende toepassingen in industriële installaties, heavy duty OEM, marine, datacenters, batterij-oplaadsystemen. Met een hoge kortsluitvastheid van 25 kA over de volledige serie (0,2 A-63 A) wordt veiligheid verbeterd en downtime verminderd.
    Lees verder
  • NEWS
    29 feb. 2024
    EAO - S82 besturingsunits met trillingsbestendige kabelaansluitingen
    Bij EAO, de expert op het gebied van innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interacties (HMI’s), introduceren ze met trots de nieuwe variant van Serie 82 met trillingsbestendige kabelaansluitingen.
    Lees verder
  • NEWS
    28 feb. 2024
    Weidmüller - Schakelende voedingen PROtop
    Met onze innovatieve PROtop-oplossing blijf je concurrerend, dankzij de verlaging van de energiekosten op lange termijn, de verhoogde beschikbaarheid van het systeem en de hoge MTBF-waarden.
    Lees verder
  • NEWS
    22 feb. 2024
    Lapp - Fibre Optics - Baanbrekende oplossingen voor de industrie met glasvezelkabels van LAPP
    De digitale transformatie is niet te stoppen! Mobiele apps, slimme netwerken, tv & video on demand, telegeneeskunde, intelligente voertuigen, verkeersinformatie systemen, Industrie 4.0 - de behoefte aan krachtige glasvezelkabels om een betrouwbare breedband infrastructuur te creëren groeit voortdurend. De oplossing ligt in glasvezelkabels die grote datavolumes over lange afstanden kunnen transporteren.
    Lees verder
  • NEWS
    20 feb. 2024
    Siemens Integrated Control Panels
    Wilt u tijd besparen en efficiënt engineeren? Met de oplossingen van Siemens kunt u eenvoudig alle aspecten van het bouwen van het besturingspaneel optimaliseren.
    Lees verder
  • NEWS
    15 feb. 2024
    Siemens - TIA Portal V19
    Siemens heeft de nieuwste versie van het Totally Integrated Automation (TIA) portal, TIA Portal V19, geïntroduceerd. Deze versie biedt intuïtieve motion control en volledige integratie van engineering, besturing en aandrijvingen.
    Lees verder
  • NEWS
    14 feb. 2024
    ABB - Ty-raps gratis sample
    Gratis Ty-Rap® sample. Vraag het nu aan en ontdek de voordelen van de échte Ty-Rap® van ABB.
    Lees verder
  • NEWS
    28 dec. 2023
    Fluke - Energieverspilling opsporen met Power Quality Management
    Energie besparen en energieverspilling minimaliseren is een van de belangrijkste aspecten van energieverbruik. Het maakt niet uit in welke branche u werkt, op zoek naar energiebesparing betekent dat u naar uw stroomverbruik kijkt en een energiebesparingsplan voor energiekwaliteitsbeheer ontwikkelt.
    Lees verder
  • NEWS
    19 dec. 2023
    Weidmüller - Schakelende voedingen
    Zowel bij 24 uur per dag productie-installaties en toepassingen met de hoogste veiligheidseisen, als bij eenvoudige toepassingen in de seriematige machinebouw zijn drie doorslaggevende factoren van bijzonder belang voor de rentabiliteit: de beschikbaarheid van de installatie, de onderhoudskosten en de energiebehoefte. De eisen die aan schakelende voedingen worden gesteld, zijn dan ook hoog. Bij de keuze van de juiste stroomvoorziening moet dan ook bijzondere aandacht worden besteed aan de levensduur, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Hoewel ruimtebesparende oplossingen steeds meer voor de hand liggen door het steeds grotere aantal functies, speelt ook de mogelijkheid tot communicatie een steeds doorslaggevender rol.
    Lees verder
  • NEWS
    18 dec. 2023
    Murrelektronik - Transformatoren MTS, MST, MET of MTL
    De juiste spanning voor elke toepassing Transformatoren moeten flexibel zijn, want de spanningsvraag kan per situatie verschillen. De producten van Murrelektronik bieden deze flexibiliteit. Tussen de vele scheidings-, stuur- en veiligheidstransformatoren van Murrelektronik vind je altijd de juiste oplossing voor elke situatie. Murrelektronik-transformatoren zijn betrouwbaar en veilig. Door de verschillende spanningen en vele toelatingen zijn ze eenvoudig wereldwijd in te zetten.
    Lees verder
  • NEWS
    18 dec. 2023
    ABB - EPD24 beveiligingsmodule biedt uitkomst
    Downtime in productieomgevingen is een bron van omzetverlies en zorgt ook voor verstoring die als omvallende dominostenen door het productieproces gaat. Gerichte beveiliging is dan ook een eerste vereiste. De ABB combinatie CP-S.1 voeding en EPD24 beveiligingsmodule biedt uitkomst.
    Lees verder
  • NEWS
    18 dec. 2023
    nVent ERICO - aardings- en verbindingsoplossingen
    nVent ERICO beschikt over de experts en de ervaring om van meet af aan de ideale aardings- en verbindingsoplossing voor uw toepassing te selecteren. De aardings- en verbindingsbehoeften variëren per toepassing. Zo kunnen deze sterk uiteen lopen voor telecommunicatie, substations van elektriciteitsbedrijven, transmissie- en distributiesystemen dan wel kathodische en bliksembeveiliging.
    Lees verder
  • 1(current)
  • 2
  • 3