text.skipToContent text.skipToNavigation
 • NEWS
  22 apr. 2021
  Van simpel naar software
  Heeft u eenvoudige systemen welke veilig moet blijven tot en met SIL 3- of PL e-veiligheidsniveau? Zoek niet verder dan de SIRIUS 3SK1-serie van veiligheidsrelais van Siemens. Ontworpen voor flexibiliteit en eenvoudige integratie, is het platform gericht op eenvoudige veiligheidsfuncties zoals noodstops, tweehandenbediening, lichtschermen tot bewaking van beschermingsdeuren, -hekken en -luiken. De serie is opgebouwd als overzichtelijk modulair systeem, zodat gebruikers snel, eenvoudig en kosteneffectief een goede en veilige configuratie kunnen samenstellen.
  Lees verder
 • NEWS
  20 apr. 2021
  Van lucht naar beter
  Het remote I/O systeem CPX-AP-I van Festo is ontwikkeld om uiteenlopende I/O modules en \(zelfs bestaande\) ventielterminals eenvoudig te integreren met de belangrijkste PLC systemen via de meest gebruikte veldbussen. Daardoor hebben minder componenten een veldbusmodule nodig.
  Lees verder
 • NEWS
  19 apr. 2021
  Leuze speelt op Safe!
  Met de jarenlange aanwezigheid in het speelveld van Machineveiligheid is Leuze aantoonbaar specialist met zijn contactloze detectieoplossingen: de Inloopbeveiligingen uit de MLD300/500 familie worden ingezet in de meest uiteenlopende omgevingen. Dit betreft dan de beveiliging tegen bewust of onbewust inlopen van gevarenzones zoals bij robotcellen, palletwikkelaars, stapelmachines of langs andere gevaarlijke werkplekken.
  Lees verder
 • NEWS
  15 apr. 2021
  Geluk bij een ongeluk
  De nieuwe onderbrekingsvrije voeding QUINT DC-UPS kan in bestaande industriële netwerken worden geïntegreerd en zorgt dat installaties ook bij een netuitval zonder onderbreking blijven functioneren. Dankzij de geïntegreerde interface voor PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT OF USB is de voeding flexibel en eenvoudig aan het netwerk te koppelen. De voeding is leverbaar met alle netwerktechnologieën in elk van de vier vermogensklassen 5 A, 10 A, 20 A en 40 A.
  Lees verder
 • NEWS
  15 apr. 2021
  Een goede voedingsbodem
  In de industrie worden betrouwbaarheid en beschikbaarheid met hoofdletters geschreven. Machinebouwers, installateurs en OEM’ers moeten kunnen vertrouwen op de voeding om de continuïteit van machines te garanderen. De CP-D- en CP-E-serie zijn betaalbare voedingen in vertrouwde ABB-kwaliteit.
  Lees verder
 • NEWS
  12 apr. 2021
  Dan sta je er gekleurd op
  Eaton breidt het assortiment RMQ multi-color LED-elementen uit met 2 extra modellen. De LED-elementen zijn nu ook beschikbaar in een SmartWire-DT uitvoering voor gepersonaliseerde IoT-ready toepassingen en in een voorbekabelde C22 uitvoering voor robuuste omgevingen. Lees verder en ontdek Eaton’s volledige RMQ-MCI assortiment.
  Lees verder
 • NEWS
  9 apr. 2021
  Op afstand en toch dichtbij
  Optimale productieprestaties liggen binnen handbereik van producenten dankzij de verbeterde operationele productiviteit die de integratie van IO-Link in een volledig systeem oplevert. Door het open en genormaliseerde communicatiesysteem te gebruiken, kunnen producenten profiteren van bewezen voordelen zoals snelle installatie, de mogelijkheid tot systeembewaking op afstand, vereenvoudigde onderhoudsplanning, minder downtime en realtime toegang tot nauwkeurige gegevens.
  Lees verder
 • NEWS
  1 apr. 2021
  Een nieuwe loot aan de HMI boom
  De Harmony ST6 serie HMI-displays is speciaal ontwikkeld voor eenvoudige machines waarbij naast de prijs-prestatie verhouding een intuïtieve bediening, stijlvol design en krachtige visualisaties belangrijk zijn. Naast de bestaande Basic HMI \(HMIST6\) en de Basic Web HMI \(HMISTW6\), is de Harmony ST6 serie nu uitgebreid met een derde optie namelijk de STM6 Modular HMI \(HMISTM6\).
  Lees verder
 • NEWS
  26 mrt. 2021
  Een rugtas vol bescherming
  Maak kennis met de verschillende vormen van gehoorbescherming van 3M Welke dop of kap past het beste in jouw specifieke situatie? Probeer het uit en bestel de sample bag met 6 verschillende uitvoeringen Test zelf wat het beste bij jou past. Want een goede gehoorbescherming luistert nauw. Vul je gegevens in en we sturen de sample bag vandaag nog naar je op Twee weken lang kan je kostenloos alle units uitproberen, daarna halen we de sample bag weer op.
  Lees verder
 • NEWS
  26 mrt. 2021
  Kappen met communicatie
  3M™ PELTOR™ Communicatieheadsets voeren wereldwijd de toon aan als headsets voor gebruik in gevaarlijke, rumoerige omgevingen waar in twee richtingen gecommuniceerd en actief geluisterd moet kunnen worden.
  Lees verder
 • NEWS
  19 mrt. 2021
  Slijpt als een bezetene
  Nog nooit was slijpen zo veilig met dit slijpkanon Combineer deze machine met de sterke 5,5A LiHd accu en je weet niet wat je meemaakt. Veilig slijpen door: Snel remsysteem voor maximale gebruikersbescherming stopt de schijf na het uitschakelen binnen enkele seconden
  Lees verder
 • NEWS
  17 mrt. 2021
  Digitale voetscan en passervice op locatie
  Een unicum in Nederland is de PASBUS die naar u toekomt op locatie. Een compleet ingerichte bus toegerust als mobiele passervice. De gediplomeerde medewerkers van EMMA vinden altijd schoenen die passen bij de persoonlijke voorkeuren en beroep van de medewerkers.
  Lees verder
 • NEWS
  17 mrt. 2021
  Verlichting in een noodsituatie
  Een veilige werkomgeving met de Harmony verlichte noodstopknop Een noodstopknop is een mechanisme waarmee in één handeling de activiteit van een machine kan worden stilgelegd. Richtlijnen schrijven voor dat het verplicht is om bij ten minste ieder bedieningsstation van een machine een noodstopknop te monteren. Schneider Electric introduceert een nieuwe reeks verlichte noodstopknoppen die bijdragen aan een veiliger werkomgeving.
  Lees verder
 • NEWS
  15 mrt. 2021
  Weg met het klembord
  Als u elke dag veel controles moet doen, vergeet u soms wat u zag en wat u precies controleerde. Mogelijk loopt u rond met een klembord om aantekeningen te maken. De TiS55+ en TiS75+ hebben een ingebouwde assistent, wat betekent dat u eindelijk het klembord weg kan gooien en u alle belangrijke informatie hebt in de beelden die u opslaat
  Lees verder
 • NEWS
  22 feb. 2021
  Ben jij je ladder zat?
  Als de standaard ladder niet meer voldoet of niet het gewenste veiligheidsniveau met zich mee brengt, is maatwerk de juiste keuze. Samen met onze fabrikant Altrex zijn we in staat om voor elke situatie de juiste oplossing te ontwikkelen. Of het nu gaat om een oplossing om voertuigen veilig schoon te spuiten, hydrauliekslangen aan de bovenzijde van een bezemwagen te monteren, of veilig over een buizenstelsel te lopen; voor alle speciale wensen is een oplossing te ontwikkelen.
  Lees verder
 • NEWS
  18 feb. 2021
  Siemens SIMATIC ET 200eco PN M12-L
  Het portfolio van de nieuwe generatie SIMATIC ET 200eco PN bestaat uit 5 compacte en robuuste digitale modules en een IO-Link Master. Met de compacte bouwvorm zijn deze modules ontworpen om direct op de machine te gebruiken, zelfs in uitdagende omgevingscondities. Met slechts 6 krachtige en eenvoudig in te stellen modules, wordt vrijwel de gehele range van functionaliteiten van de vorige serie geëvenaard..
  Lees verder
 • NEWS
  5 jan. 2021
  Gemak dient de mens - Siemens Field PG M6
  Onze specialisten van itsme Industrial Automation maken het u graag gemakkelijk. Zij helpen u bij de configuratie van uw nieuwe Field PG M6 en dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd!
  Lees verder
 • NEWS
  9 dec. 2020
  Schneider EcoStruxureTM Machine Advisor
  Ontdek EcoStruxure Machine Advisor: het open en digitale cloud-gebaseerde serviceplatform waarmee machinebouwers machines op afstand kunnen volgen, monitoren en repareren. EcoStruxure Machine Advisor stelt machinebouwers in staat eindklanten nieuwe services aan te bieden door data van machines om te zetten in relevante inzichten en acties.
  Lees verder
 • NEWS
  7 dec. 2020
  Rittal koelaggregaat Blue e+
  De energieprestaties van Rittal Blue e – het meest efficiënte koelsysteem voor besturingskasten ter wereld –waren niet te overtreffen. Toch is het gelukt: de nieuwe Blue e+ koelaggregaten zijn aanzienlijk energiezuiniger dan hun voorganger, en voegt daar nog een paar belangrijke pluspunten aan toe.
  Lees verder
 • NEWS
  7 dec. 2020
  Pilz PSEN scanner
  De veiligheidslaserscanners PSENscan van Pilz zijn nu ook geschikt voor de gebiedsbeveiliging van verticale toepassingen, zoals bijvoorbeeld voor de toegangsbeveiliging. Bovendien kunnen met PSENscan toepassingen vanaf nu nog flexibeler worden gemaakt, hetgeen stilstandtijden minimaliseert en de rentabiliteit verhoogt.
  Lees verder
 • NEWS
  7 dec. 2020
  De meest krachtige voeding op de markt
  De nieuwe Quint Power-voedingen met 40 A uitgangsstroom van Phoenix Contact zijn de meest krachtige voedingen op de markt en maken indruk door nieuwe en innovatieve functies: Het eenfasige moduul met een meertraps PFC aan de ingangszijde optimaliseert het rendement over het gehele vermogensbereik voor een lange levensduur. Het driefasige moduul genereert geen inschakelstroom en voorkomt zo een ongewenste activering van de voorzekering bij inschakeling.
  Lees verder
 • NEWS
  7 dec. 2020
  Nieuw ABB temperatuurbewakingsrelais
  Innovatief temperatuurbewakingsrelais met smartphone app voor snellere setup en configuratie. Flexibele configuratie ondersteunt groot aantal toepassingen en maakt aanzienlijke voorraadvermindering mogelijk.
  Lees verder
 • NEWS
  7 dec. 2020
  Siemens SENTRON
  Het in de gaten houden van het energieverbruik biedt op tal van niveaus voordelen: Naast kostenbesparingen door een geoptimaliseerd verbruik, zorgt de bewaking van de elektriciteitsnetten en de stroomkwaliteit in infrastructuren en industriële installaties voor een grotere betrouwbaarheid. Tegelijkertijd verhoogt de systematische energiemonitoring het bewustzijn over het werkelijke stroomverbruik en is daarom ook een belangrijke voorwaarde voor meer energie-efficiëntie.
  Lees verder
 • NEWS
  7 dec. 2020
  Eaton Astroklok
  Dat de easyE4 in twee jaar is uitgegroeid tot een zeer uitgebreide en volwaardige PLC in de industrie en bij installateurs is u waarschijnlijk niet ontgaan. Deze alleskunner is modulair uit te breiden met diverse I/O modules tot in totaal 188 in- en uitgangen. Een van de vele functies in de easyE4 is de astroklok.
  Lees verder
 • NEWS
  4 dec. 2020
  Modicon Power Supply
  Schneider Electric vervangt Phaseo ABL voedingen met nieuwe serie Modicon ABL voedingen
  Lees verder
 • 1(current)
 • 2
 • 3