text.skipToContent text.skipToNavigation
 • PROMOTION
  30 nov. 2020
  Philips Master LEDtubes T8
  Actieprijzen voor Philips Master LEDtubes. Hoogwaardige LEDtubes met een zeer hoog specificatie niveau voor veeleisende toepassingen waarbij lichtopbrengst levensduur en installatiesnelheid cruciaal zijn. Geschikt voor armaturen met elektromagnetische VSA en direct op Netspanning.
  Lees verder
 • PROMOTION
  11 nov. 2020
  Magazijnopruiming
  Wij houden ons magazijn graag op orde en up to date. Omdat wij boven op de bal zitten, kunt u uw slag slaan met tijdelijk voordeel! Profiteer dus nu van aantrekkelijke prijzen voor produkten van bekende merken! Zo lang de voorraad strekt.
  Lees verder
 • PROMOTION
  27 okt. 2020
  Weidmüller striptang Stripax Ultimate
  Weidmüller striptang STRIPAX ULTIMATE Weidmüller striptang met automatische instelling voor fijndradige en massieve aders met halogeenvrije isolatie. Ideaal geschikt voor de machinebouw, installatiemarkt, windenergie en robotica. Explosieveilig voor zowel de marine, offshore en scheepsbouw.
  Lees verder
 • PROMOTION
  17 jun. 2020
  Desinfecterende handgel
  Verkwikkende veiligheid met antibacteriële handgel! Deze handgel is de ideale hygiënische oplossing voor op de werkplek. Water en zeep zijn niet nodig: doe gewoon een kleine hoeveelheid op droge handen en wrijf grondig over beide handen. Laat 3 minuten intrekken voor maximale desinfectie.
  Lees verder
 • PROMOTION
  17 jun. 2020
  Vinyl wegwerphandschoenen
  Deze volledig gecertificeerde ongepoederde vinyl wegwerphandschoenen zijn geschikt en goedgekeurd voor gebruik in een industriële omgeving waaronder de pharma -en voedingsmiddelen industrie. Deze handschoen voldoet aan alle vereisten voor oa. bescherming tegen virussen, bacteriën en schimmels en contact met alle voedingsmiddelen met uitzondering van vette.
  Lees verder
 • PROMOTION
  9 jun. 2020
  Mondmasker KN95 FFP2 – volledig gecertificeerd
  Wij hebben de afgelopen maanden alles in het werk gesteld om een geschikt en volledig gecertificeerd mondmasker te vinden dat geschikt is voor gebruik in een industriële omgeving. Dit is ons gelukt met de FFP2 conform EN149:2001+A1:2009.
  Lees verder
 • PROMOTION
  13 feb. 2020
  Dormer Drill Set
  Actieprijzen voor Dormer Drill Sets! De A095 is een assortiment van verschillende soorten, meest gebruikte, boren uit het Dormer assortiment. Deze set wordt geleverd in een handige stootvaste kunststof borendoos.
  Lees verder