text.skipToContent text.skipToNavigation

Licht Leasing


Steeds meer industriële eindgebruikers zien de voordelen van ledverlichting voor hun productieomgeving. Een substantiële bijdrage aan CO2-reductie, besparen op energie: met ledverlichting snijdt het mes aan beide kanten. En dat eventueel zonder hoge investering vooraf, dankzij ons aanbod voor led lease.


Bespaar meteen

Met led lease financieren wij de aanschaf van een lichtinstallatie voor uw bedrijf. In plaats van een hoog bedrag ineens betaalt u ons een maandelijkse vergoeding die lager is dan uw maandelijkse besparing op energie. Dat scheelt, maand na maand. Bovendien houdt u uw vermogen grotendeels intact, wat u financieel flexibeler maakt. 


U wordt eigenaar

Led lease is een rendabel alternatief voor een hoge aanschaf via het eigen onderhoudsbudget. Na de maandelijkse betalingen – doorgaans uitgesmeerd over meerdere jaren – is de lichtinstallatie van u. Waarna u uiteraard ook dán doorgaat met besparen. Interesse? Neem snel contact op, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Projectfinanciering
Juist met een nieuw project laten machinefabrikanten en modulebouwers zien wat ze in huis hebben. Aan de slag met de laatste techniek en nieuwste innovaties: er is niets mis mee om uzelf wat te verliezen in waar u goed in bent. Maar hoe behoudt u die focus wanneer de betaling pas volgt aan het eind van een project? En u er intussen wél kosten voor maakt?
Lees hier verder
Financiële diensten
We begrijpen dat overzicht u verder brengt. Dus sturen we u liever periodiek één verzamelfactuur in plaats van een factuur voor elke bestelling. En als het gaat om betalingstermijnen en eventuele betalingskortingen? Ook daarin zijn we flexibel. Vraag naar de mogelijkheden, we bellen u binnen één werkdag.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: