text.skipToContent text.skipToNavigation

Project Financiering


Juist met een nieuw project laten machinefabrikanten en modulebouwers zien wat ze in huis hebben. Aan de slag met de laatste techniek en nieuwste innovaties: er is niets mis mee om uzelf wat te verliezen in waar u goed in bent. Maar hoe behoudt u die focus wanneer de betaling pas volgt aan het eind van een project? En u er intussen wél kosten voor maakt?


Laat uw factuur overnemen

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw projectfinanciering. We zijn intermediair tussen u en een gerenommeerde financiële partij, die meteen uw factuur overneemt. Dat creëert rust, al vanaf het begin van een project. Bovendien maakt het niet uit waar datzelfde project plaatsvindt. We werken samen met een internationale partner, waardoor we onze projectfinanciering in elk land kunnen aanbieden.


​​​​​​​Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden en condities voor projectfinanciering? Neem contact op, we bellen u binnen één werkdag voor meer informatie. 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Licht leasing
Steeds meer industriële eindgebruikers zien de voordelen van ledverlichting voor hun productieomgeving. Een substantiële bijdrage aan CO2-reductie, besparen op energie: met ledverlichting snijdt het mes aan beide kanten. En dat eventueel zonder hoge investering vooraf, dankzij ons aanbod voor led lease.
Lees hier verder
Financiële diensten
We begrijpen dat overzicht u verder brengt. Dus sturen we u liever periodiek één verzamelfactuur in plaats van een factuur voor elke bestelling. En als het gaat om betalingstermijnen en eventuele betalingskortingen? Ook daarin zijn we flexibel. Vraag naar de mogelijkheden, we bellen u binnen één werkdag.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: