text.skipToContent text.skipToNavigation

Implementatie


Doen wat we hebben afgesproken. Dat is waar we als International Accounts voor staan, na onze overeenkomst met uw centrale inkooporganisatie. We voeren uit wat we met u zijn overeengekomen en implementeren onze activiteiten in doorgaans zo’n twee maanden. En dat voor elk van uw vestigingen, ook internationaal, op basis van één helder contract.


Stroomlijn uw keten 

Onze implementatie omvat een breed pakket aan diensten. We stroomlijnen uw bestel- en leverketen, maken die uniform en verrijken uw productinformatie. We zorgen voor eenduidige beschrijvingen van artikelen, stellen catalogi op en doen dit met onze ervaring snel en volledig. Uw bestelproces verloopt gemakkelijker dan ooit, met tijdwinst als resultaat.


Benut onze lokale kick-offs

Profiteer via ons van internationale schaalvoordelen. En bundel die met de wensen van uw lokale vestigingen, die we als start van de implementatie bezoeken voor een kick-offmeeting. Uw collega’s horen wie lokaal hun contactpersoon is en welke specialisten ze kunnen benaderen. Ook weten ze na onze kick-offs hoe en waar ze welke producten kunnen bestellen volgens onze gemaakte afspraken. Overzichtelijk Èn snel.


​​​​​​​Ook voor u?

Group Contract Management stroomlijnt de processen van inmiddels ruim 60 verschillende internationale inkooporganisaties. Benieuwd hoe we dat ook specifiek voor uw organisatie kunnen doen? Neem contact op, we bellen u binnen één werkdag voor een afspraak voor een gratis Skype-sessie.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

International Accounts
Asset management staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Dat geldt ook voor internationale organisaties, waar het aan de centrale inkoopafdeling is om onder andere in te spelen op de behoeften van operations en maintenance. Geen gemakkelijke opgave. Want hoe vind en behoud je de balans tussen schaalvoordelen en de wensen per vestiging? Consistent en compleet, dát is waar het om gaat.
Lees hier verder
Connected Business
Efficiency is u heel wat waard, ook als het gaat om uw logistieke processen. Denk bijvoorbeeld aan de vele orderregels voor uw goederenstroom. De meeste daarvan betreffen laagwaardige artikelen, die met te veel handling al snel het tienvoudige kosten. Hoeveel winst kunt u alleen hier al behalen?
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: