text.skipToContent text.skipToNavigation

Beoordeling monitoren


Wat zijn uw bestellingen per regio? Welke vestigingen bestellen welke producten? Hoe gedetailleerder uw informatie, hoe specifieker u tot nieuwe oplossingen kunt komen. Dus is het precies dat waarvoor wij zorgen, met een voortdurende review monitoring van uw bestellingen per vestiging. U krijgt het inzicht dat u zoekt. En onderbouwt zo uw beslissing voor bijvoorbeeld een VMI-systeem.


​​​​​​​Lokaal zichtbaar

Onze review monitoring komt net als onze implementatie voort uit de contractuele afspraken die we met u maken. We bezoeken geregeld elk van uw vestigingen en zijn zo lokaal zichtbaar. Dat laatste doen we heel bewust, omdat we alleen dan ontdekken waar we uw processen verder kunnen optimaliseren.


Bespaar tijd, krijg inzicht

Met onze review monitoring ontvangt u elk kwartaal de overzichten volgens onze afspraken. U hoeft niet zelf achter al uw inkoopcijfers aan, bespaart tijd en kunt uitgaan van overzichten die volledig en accuraat zijn. Benieuwd naar hoe we review monitoring specifiek voor uw organisatie kunnen inzetten? Neem contact op, we bellen u binnen één werkdag voor een telefonische afspraak.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

International Accounts
Asset management staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Dat geldt ook voor internationale organisaties, waar het aan de centrale inkoopafdeling is om onder andere in te spelen op de behoeften van operations en maintenance. Geen gemakkelijke opgave. Want hoe vind en behoud je de balans tussen schaalvoordelen en de wensen per vestiging? Consistent en compleet, dát is waar het om gaat.
Lees hier verder
Connected Business
Efficiency is u heel wat waard, ook als het gaat om uw logistieke processen. Denk bijvoorbeeld aan de vele orderregels voor uw goederenstroom. De meeste daarvan betreffen laagwaardige artikelen, die met te veel handling al snel het tienvoudige kosten. Hoeveel winst kunt u alleen hier al behalen?
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: