text.skipToContent text.skipToNavigation

Onze Oplossingen Voor Uw Systeemintegratie


Bij itsme vinden we systeemintegratie vooral leuk. Dat menen we écht – en niet zomaar. We houden van de combinatie van kennis en technologie en zetten die graag in voor onze klanten. Bovendien is daar telkens weer het resultaat in korte tijd. Zo behaalden sommige van onze klanten voor hun transactieverwerking een kostenreductie van maar liefst 75%. Zulke successen, daarvan worden wij enthousiast. U ook?


De aanpak voor uw bedrijf 

Neem afscheid van handmatige handelingen en vraag ons naar de integratie van systemen. We koppelen en stroomlijnen processen, zien snel wat prioriteit heeft en begrijpen dat elk type klant een andere aanpak vraagt. Gaan we bij installateurs en paneelbouwers uit van lokale standaarden, bij machinebouwers reduceren we met maatwerk de kosten voor bijvoorbeeld het inlezen van facturen en orderbevestigingen. Daarnaast vertrouwen grote industriële eindgebruikers op ons voor koppelingen van systemen met een online B2B-marktplaats zoals SAP Ariba. Waar u ons ook voor inzet: we hebben de kennis, tools en testsystemen en schakelen snel. 


Start met onze gratis intake

Met systeemintegratie werkt u snel toe naar leveranciers- en kostenreductie. Ontdek wat dat u oplevert en vraag ons naar een kosteloze en vrijblijvende intake. Die vindt plaats via een telefoongesprek, duurt een half uur en leidt tot een gratis quickscan. Daarin geven we aan óf en welke processen we kunnen automatiseren en adviseren we u over de volgorde van uw stappen. Ook lichten we toe wat nodig is om het project te laten slagen, zoals de samenstelling van het projectteam. Kunnen we aan de slag? Dan volgt een projectplan, met daarin de fases definitie, ontwerp, ontwikkeling, testen, implementatie en nazorg helder omschreven. 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

OCI punchout
Het online zoeken, vinden en selecteren van producten kan een tijdrovend proces zijn. Hoe zit het met de voorraadgegevens van een product? Zijn de prijsafspraken up-to-date? En wat is de levertijd? Zonder realtime inzicht kost productonderhoud u onnodig veel tijd. En dat terwijl u zich veel liever op uw core business richt.
Lees hier verder
EDI verbinding
Internationale concurrentie zet elke machinefabrikant op scherp. Zo ook op de inkoopafdeling, waar efficiency meer dan ooit het verschil maakt. Neem bijvoorbeeld de invoer van een orderregel: een taak van een minuut, maar met tienduizenden keren op jaarbasis al snel een fikse kostenpost. Ook bij u? Vraag ons naar een EDI-koppeling. U zet minuten om in seconden en profiteert zo keer op keer.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: