text.skipToContent text.skipToNavigation

International Accounts

 

Asset management staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Dat geldt ook voor internationale organisaties, waar het aan de centrale inkoopafdeling is om onder andere in te spelen op de behoeften van operations en maintenance. Geen gemakkelijke opgave. Want hoe vindt en behoudt u de balans tussen schaalvoordelen en de wensen per vestiging? Consistent en compleet, dát is waar het om gaat.

Daadkracht met data

Vertrouw als centrale inkooporganisatie op itsme International Accounts. We bieden u het gemak van één aanspreekpunt, kunnen uw inkoopbeleid coördineren en zekerstellen en zorgen met overal dezelfde systematiek voor een uniforme uitrol. Elke vestiging krijgt een eigen contactpersoon en minstens zo krachtig: we verrijken uw systemen met onze productdata, wat u een schat aan informatie oplevert voor predictive maintenance.

 

Ervaring voor maatwerk

itsme International Accounts maakt de complexe omgeving van centrale inkoopafdelingen overzichtelijk. Dat doen we inmiddels voor meer dan 60 internationale organisaties, die voor hun specifieke situatie vertrouwen op ons aanbod aan diensten en producten. Lees meer over onze aanpak voor uw organisatie of vraag direct naar een gratis Skype-sessie met itsme International Accounts. We bellen u binnen één werkdag voor een afspraak.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Analyse
itsme International Accounts is de partner voor uw centrale inkooporganisatie. Profiteer van een volledig merkportfolio onder één dak, maak uw inkoopbeleid uniform en consistent en verrijk uw systemen met onze productdata. We koppelen elk van uw vestigingen aan een eigen itsme-contactpersoon en spitsen ons aanbod toe op uw situatie. Interesse? Neem contact op en:
Lees hier verder
Implementatie
Doen wat we hebben afgesproken. Dat is waar we als International Accounts voor staan, na onze overeenkomst met uw centrale inkooporganisatie. We voeren uit wat we met u zijn overeengekomen en implementeren onze activiteiten in doorgaans zo'n twee maanden. En dat voor elk van uw vestigingen, ook internationaal, op basis van één helder contract.
lees hier verder
Beoordeling
Wat zijn uw bestellingen per regio? Welke vestigingen bestellen welke producten? Hoe gedetailleerder uw informatie, hoe specifieker u tot nieuwe oplossingen kunt komen. Dus is het precies d·t waarvoor wij zorgen, met een voortdurende review monitoring van uw bestellingen per vestiging. U krijgt het inzicht dat u zoekt. En onderbouwt zo uw beslissing voor bijvoorbeeld een VMI-systeem.
lees hier verder
Verbetering
Grote ondernemingen hebben vaak te maken met complexe MRO processen, zowel nationaal als internationaal. Omdat onderhoudsuitgaven, zowel preventief als correctief een directe invloed hebben op het netto resultaat, is de wens tot inzicht in en beheersing van de zogenaamde “Total Costs of Ownership” groot.
Lees hier verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: