text.skipToContent text.skipToNavigation

Identificatie Diensten


Een machineproducent heeft zijn beheer rondom reserveonderdelen graag op orde. Of het nu gaat om predictive maintenance of vervanging tijdens een storing: beschikbaarheid is van het grootste belang. Bovendien wacht u met slimme inkoop ook prijsvoordeel, al is het maar de vraag waar u dat ene specifieke onderdeel tegen de meest gunstige condities koopt.


Snel de juiste informatie

Vertrouw voor de identificatie van onderdelen op itsme. We voorzien artikelen tot op product- en verpakkingsniveau van alle relevante gegevens en zorgen er zo voor dat u in elke situatie snel de juiste informatie heeft. Ook kunnen we achterhalen waar we een door u benodigd onderdeel zo snel én voordelig mogelijk kunnen aanschaffen. 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Reparatie
Wat doet u met een defect product? Laat u het repareren of vervangen? En wat u ook kiest: hoeveel kost dat? Met onze service voor reparatie weet u vooraf waar u aan toe bent. We halen het product bij u op, laten het onderzoeken en bieden u een gericht voorstel met daarin meerdere opties. Laat u het product repareren? Dan verrekenen we de onderzoekskosten met de uiteindelijke prijs.
Lees hier verder
24 uurs service
Stilstand is wel het laatste waar u aan wilt denken. Zeker wanneer uw productie dag en nacht doorloopt. U geeft ongetwijfeld ruim baan aan predictive maintenance, al kan er altijd ergens iets misgaan. Vertrouw in dat geval op de 24-uursservice van itsme. We zijn altijd bereikbaar, schakelen snel en houden de impact van stilstand zo laag mogelijk.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: