text.skipToContent text.skipToNavigation

Just In Time Levering


U houdt uw voorraad het liefst zo laag mogelijk. Hoe minder projecten u onderhoudt, hoe minder u hoeft uit te geven aan beheer en vierkante meters. In plaats daarvan neemt de efficiency binnen uw logistieke processen toe en daarmee ook de betrouwbaarheid en kwaliteit richting uw klant. Met just in time leveringen dragen wij graag bij aan dat resultaat. Flexibel en afgestemd op uw organisatie, zodat uw spullen er zijn als u ze nodig heeft.


Gewoon, precies op tijd

Bij just in time leveringen staat de door u gewenste leverdatum centraal. We selecteren per inkooporder onze toeleveranciers, bestellen uw producten en materialen op tijd en zorgen ervoor dat diezelfde onderdelen op het juiste moment bij u zijn. Niet te laat, maar ook zeker niet te vroeg. Bovendien houden we met uitvoerige backorder-bewaking voortdurend vinger aan de pols. Is een product niet op tijd leverbaar? Dan informeren we u daar tijdig over en bieden we u snel een alternatief.


Gericht gedeeld

Zoals u onderdelen bestelt per project, zo bewaken wij de bijbehorende processen. We zoeken, vinden en sourcen en kijken mee in uw logistieke systeem, wat ons verantwoordelijk maakt voor beschikbaarheid. Intern maken we een strikte scheiding tussen bestellingen uit voorraad en klantspecifieke bestellingen. Daardoor kunnen we informatie heel gericht met u delen, tot op het niveau van elke bestelregel voor uw project. Dankzij die strikte scheiding voor longtail-processen bieden we zo vroeg mogelijk volop inzicht. We durven te stellen: daarin zijn we uniek.


Vraag uw gratis intake aan

Wilt u meer weten over just in time leveringen door itsme? Na een gratis intake met één van onze experts heeft u de voordelen en mogelijkheden helder op een rij. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Sourcing
Ooit zorgde een klein deel van het assortiment bij veel bedrijven voor de meeste omzet. Hoe anders is dat nu, in een tijd waarin het internet ervoor zorgt dat we minder kopen van meer producten. Long tail heeft de toekomst. En daar springen we bij itsme op in, door voor u binnen en buiten ons enorme assortiment juist dat product te vinden waar u naar zocht. Klantspecifiek, via sourcing op maat.
Lees hier verder
Kitting
Kitting houdt de vaart erin. Meerdere artikelen komen samen in één kit, genummerd als één artikelnummer en samengesteld zoals u dat wilt. Een kit is dan ook bij uitstek een product op maat.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: