text.skipToContent text.skipToNavigation

Sourcing


Ooit zorgde een klein deel van het assortiment bij veel bedrijven voor de meeste omzet. Hoe anders is dat nu, in een tijd waarin het internet ervoor zorgt dat we minder kopen van meer producten. Long tail heeft de toekomst. En daar springen we bij itsme op in, door voor u binnen en buiten ons enorme assortiment juist dat product te vinden waar u naar zocht. Klantspecifiek, via sourcing op maat.


Zodat uw product werkt

Sourcing door itsme bespaart u tijd. Zelf zoeken naar een product is er niet meer bij want dat doen wij. U ervaart het gemak van slechts één aanspreekpunt en zult merken dat een bestelling bij ons verder gaat dan alleen zoeken en leveren. We zijn een navigator, kennen de artikelen en weten wat die kunnen in welke situatie. Daardoor kopen we niet alleen voor de beste prijs in, maar zorgen we er ook voor dat producten daadwerkelijk voldoen aan uw eisen en specificaties. Dat meedenken doen we heel bewust. We weten dat ook u te maken heeft met internationale concurrentie. Dus handelen wij daarnaar, als long-tail-leverancier voor uw organisatie.


​​​​​​​Vraag uw gratis intake aan

Wilt u meer weten over sourcing door itsme? Na een gratis intake telefoongesprek met één van onze experts heeft u de voordelen en mogelijkheden helder op een rij. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Leveranciersreductie
Uw project moet op tijd starten. Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, zeker wanneer u zelf achter alle benodigde onderdelen aan moet gaan. Vaak heeft u te maken met tientallen leveranciers. En dat nog los van de bijbehorende administratie en druk op onder meer uw goederenontvangst en magazijn. Dat kan anders, met supplier reduction door itsme.
Lees hier verder
Standaardisatie
Hoe minder handeling industrieel eindgebruikers hebben, hoe meer efficiency ze ervaren. Wie weet, gebruikt u nu voor productgroepen meerdere merken. Inkoop en beheer vragen dan al snel veel van uw administratie en logistiek. Stel dat u al die handelingen achterwege kunt laten. Bijvoorbeeld door onnodige variatie terug te brengen en de voordelen van geharmoniseerde pakketten te benutten. Hoeveel zou u kunnen besparen?
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: