text.skipToContent text.skipToNavigation

Standaardisatie


Hoe minder handling industrieel eindgebruikers hebben, hoe meer efficiency ze ervaren. Wie weet, gebruikt u nu voor productgroepen meerdere merken. Inkoop en beheer vragen dan al snel veel van uw administratie en logistiek. Stel dat u al die handelingen achterwege kunt laten. Bijvoorbeeld door onnodige variatie terug te brengen en de voordelen van geharmoniseerde pakketten te benutten. Hoeveel zou u kunnen besparen?


Minder merken, meer prijsvoordeel

Neem afscheid van overbodige processen en benut onze kennis voor standaardisatie. Onze technisch en logistiek medewerkers overleggen met preferred A-brands en nemen daarbij verkrijgbaarheid en technische toepassing als belangrijkste criteria. Terwijl het aantal merken voor u afneemt, ontstaat er tegelijkertijd prijsvoordeel. Uw TCO gaat omlaag en met een veel eenvoudiger bestelproces houdt u tijd over voor andere oplossingen voor supplier reduction. Simpel en doeltreffend.


​​​​​​​Online standaardisatie-advies

Interesse in leveranciersreductie via itsme? We bieden u graag standaardisatie-advies voor een specifieke productgroep. Dit op basis van uw artikelbestand, waarbij we begrijpen dat u dat niet zomaar uploadt. Neem daarom eerst contact op voor een gesprek met een van onze consultants. We bellen u binnen één werkdag en maken een afspraak voor een telefoongesprek binnen een week. 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Sourcing
Ooit zorgde een klein deel van het assortiment bij veel bedrijven voor de meeste omzet. Hoe anders is dat nu, in een tijd waarin het internet ervoor zorgt dat we minder kopen van meer producten. Long tail heeft de toekomst. En daar springen we bij itsme op in, door voor u binnen en buiten ons enorme assortiment juist dat product te vinden waar u naar zocht. Klantspecifiek, via sourcing op maat.
Lees hier verder
Identificatie diensten
Een machineproducent heeft zijn beheer rondom reserveonderdelen graag op orde. Of het nu gaat om predictive maintenance of vervanging tijdens een storing: beschikbaarheid is van het grootste belang. Bovendien wacht u met slimme inkoop ook prijsvoordeel, al is het maar de vraag waar u dat ene specifieke onderdeel tegen de meest gunstige condities koopt.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: