text.skipToContent text.skipToNavigation

Leveranciersreductie


Uw project moet op tijd starten. Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, zeker wanneer u zelf achter alle benodigde onderdelen aan moet gaan. Vaak heeft u te maken met tientallen leveranciers. En dat nog los van de bijbehorende administratie en druk op onder meer uw goederenontvangst en magazijn. Dat kan anders, met supplier reduction door itsme.


Het gemak van één bestelling

Neem afscheid van een tijdrovende artikeldatabase en profiteer in plaats daarvan van één gebundelde bestelling bij itsme. We zijn uw enige aanspreekpunt en zorgen met onze diensten voor supplier reduction voor efficiency door uw gehele organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de inkoopafdeling van een machinebouwer, die zich minder hoeft bezig te houden met operationele zaken. Of aan de onderhoudsmonteur van een industriële eindgebruiker, die via ons verzekerd is van de originele onderdelen voor onderhoud. 


Vertrouw op beschikbaarheid

Ervaar de voordelen van supplier reduction door itsme. U voert geen gesprekken meer met tientallen leveranciers, met daarbij alle risico's op misverstanden qua afstemming en communicatie. In plaats daarvan profiteert u van één partner, die als spin in het supply chain-web zorgt voor de tijdige beschikbaarheid van producten. 


Vraag uw intake aan

Wilt u meer weten over onze just in time leveringen? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten, zoals bijvoorbeeld kitting? Na een gratis intake met één van onze experts via een telefoongesprek heeft u de voordelen en mogelijkheden helder op een rij. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Sourcing
Ooit zorgde een klein deel van het assortiment bij veel bedrijven voor de meeste omzet. Hoe anders is dat nu, in een tijd waarin het internet ervoor zorgt dat we minder kopen van meer producten. Long tail heeft de toekomst. En daar springen we bij itsme op in, door voor u binnen en buiten ons enorme assortiment juist dat product te vinden waar u naar zocht. Klantspecifiek, via sourcing op maat.
Lees hier verder
Standaardisatie
Hoe minder handeling industrieel eindgebruikers hebben, hoe meer efficiency ze ervaren. Wie weet, gebruikt u nu voor productgroepen meerdere merken. Inkoop en beheer vragen dan al snel veel van uw administratie en logistiek. Stel dat u al die handelingen achterwege kunt laten. Bijvoorbeeld door onnodige variatie terug te brengen en de voordelen van geharmoniseerde pakketten te benutten. Hoeveel zou u kunnen besparen?
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: