text.skipToContent text.skipToNavigation

Flowmeting


Uitbreiding van uw productiecapaciteit vraagt om een scherpe blik op de compressor. Is die krachtig genoeg? Of heeft u een grotere of extra compressor nodig? Kies voor onze flowmeting en krijg zicht op uw investering. Over een periode van zeven dagen meten we uw totale luchtverbruik, analyseren we het stroomverbruik van uw compressor en achterhalen we hoeveel lucht u verspilt. Zo leggen we de basis voor een goed onderbouwd what-if-scenario, dat we uiteraard combineren met uitgebreid advies.


Ga voor inzicht met onze flowmeting. U ontvangt een:

  • Tijdelijk meetsysteem op locatie
  • Uitleg over het meetsysteem
  • Beoordeling van uw gehele leidingstelsel
  • Rapportage met daarin onze bevindingen
  • Advies van onze pneumatiekspecialist


​​​​​​​Interesse?

We voeren de flowmeting uit met onze partner Integron, dat bij u op locatie het meetsysteem installeert en u voorziet van uitleg en instructies. Na de periode van zeven dagen haalt Integron het systeem bij u op en stuurt onze pneumatiekspecialist u het rapport met daarin onze bevindingen. Neem contact op voor meer informatie, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Re-engineering
Een een-op-een-vervanging is binnen de pneumatiek lang niet altijd vanzelfsprekend. Systemen verouderen, onderdelen gaan uit productie. Hoe lost u dat op, terwijl u zo graag verder wilt? Met onze re-engineering voor pneumatiek zetten we een uitgefaseerd product om in een modern alternatief. Ons aanbod is breed, omvat meerdere merken en zorgt daardoor voor vele opties. Ook voor u.
lees hier verder
Luchtdruk check
Een compressor is een krachtig apparaat. Onmisbaar in veel situaties, maar bij lekken in uw leidingsysteem al snel een grootverbruiker van energie. Staat op uw locatie een compressor met een vermogen van meer dan 20 kW? En is die in de afgelopen twee jaar niet gecontroleerd? Informeer naar onze persluchtcheck. We achterhalen met een ultrasoonmeter de lekken in uw leidingnet, markeren die en beschrijven ze in een rapportage. Dit alles zonder dat u de productie stil hoeft te zetten. Na onze check weet u precies waar perslucht ontsnapt en wat de efficiëntie is van uw perslucht infrastructuur.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: