text.skipToContent text.skipToNavigation

Machine Veiligheid Risico Analyse


Zijn uw machines voorzien van beschermkappen? Zijn er voldoende afschermingen? En ook: hebben de machines voorzieningen voor een noodstop? Na een keuring volgens de Machinerichtlijn zet u achter al die vragen een groene vink. U kunt uw machines voorzien van een CE-markering, waarmee u voldoet aan de Europese richtlijn. En bovendien, waar het vooral om draait: u zet de veiligheid van de gebruiker voorop. 


Vraag ons om een rapport

Neem het zekere voor het onzekere en vraag ons naar een keuring volgens de Machinerichtlijn. We komen met een gekwalificeerde partner bij u langs, analyseren en inventariseren uw machines en gaan na of die aan alle eisen voldoen. U ontvangt onze bevindingen via een rapport, waarmee u richting de Inspectie SZW aantoont dat u in elk geval werk maakt van machineveiligheid. Ook ziet u in ons rapport met welke investeringen u voldoet aan de Machinerichtlijn. 


Meer weten?

Zorg voor een veilig gebruik van uw machines. Informeer naar een keuring volgens de Machinerichtlijn door één van onze gekwalificeerde partners en ontdek de waarde van ons rapport. Neem snel contact op, u hoort binnen één werkdag van ons.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

NEN 3140 evaluatie
Veiligheid staat voor u voorop. Wat er ook gebeurt. Vraag ons daarom naar een jaarlijkse keuring volgens de norm NEN 3140, bedoeld voor veilig werken met en bij laagspanningsinstallaties. Met de keuring en certificering voldoet u aan de veiligheidseisen zoals de Inspectie SZW die hanteert. Dat biedt zekerheid waar het gaat om uw verantwoordelijkheid, al laat u er vooral mee zien dat een werkomgeving voor u simpelweg zo veilig mogelijk moet zijn.
lees hier verder
Gereedschap inventarisatie en optimalisatie
U haalt het liefst alles uit de stationaire machines en handgereedschappen in uw werkplaats. Nu En straks. Maar hoe doet u dat? Hoe komen uw investeringen optimaal tot hun recht? Informeer naar onze service voor onderhoud en reparatie. We controleren uw machines en gereedschappen, repareren ze waar nodig en zorgen ervoor dat ze goed, volledig en nauwkeurig blijven werken.
lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: