text.skipToContent text.skipToNavigation

Stroomkwaliteit evaluatie

 

Loopt uw software vaak zonder duidelijke reden vast? Zijn uw testingenieurs aan het klagen over chaotische metingen en foutieve analyses?

Een industriële omgeving vormt een bijzondere uitdaging voor moderne technologie. Besturingscomponenten zijn uiterst complexe elektronische componenten die gevoelig kunnen reageren. Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven softwarecrashes, meet- en besturingsfouten ervaren die niet terug te voeren zijn op de instrumenten zelf.

Stuursignalen van ultramoderne apparaten vereisen nauwkeurige synchronisatie, bijvoorbeeld naar evaluatie-eenheden. Als gevolg van spanningspieken of frequentieafwijkingen in de vaak verouderde distributienetwerken van bedrijven, kunnen storingen optreden die op het eerste gezicht geen aanwijsbare oorzaak hebben. Korte stroomonderbrekingen en belangrijke vervormingen in de gebruikelijke sinusoïde van de voedingsspanning, bijvoorbeeld door het inschakelen of gebruiken van grote belastingen, zoals sterke elektrische motoren, is een veel voorkomende oorzaak.


​​​​​​​Waar komt dat vandaan?

Als uw bedrijf dergelijke of soortgelijke schijnbaar onverklaarbare gebeurtenissen heeft of als u gevoelige analyses in het netwerk uitvoert, neem dan contact met ons op. Onze experts analyseren uw activiteiten gedurende een week of twee met meetapparatuur en houden zich bezig met de achtergronden van uw problemen. Als gevolg hiervan kunt u van ons een gedetailleerde beoordeling verwachten met de juiste maatregelen om "zelfgemaakte" stroomfluctuaties en hun problemen te elimineren. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Energie efficiency advies
Energie-efficiëntie is een van de belangrijkste onderwerpen in bedrijven, en niet alleen vanwege de klimaatverandering. Energie is een van de kostenbronnen in veel productieomgevingen. Het goede nieuws is dat het een kostendrijver is die met succes kan worden tegengegaan. Immers, zelfs het kernproductieproces hoeft niet te worden aangeraakt en toch kunnen aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Er is nog steeds een enorm onbenut efficiëntiepotentieel in veel bedrijven, en dat zonder comfort of productiviteit in te leveren.
Lees hier verder
Engineering support
itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar ondernemen we actie en gaan we voor u aan de slag. Dat proactieve typeert ons. En hoe dat uitpakt, blijkt onder meer uit onze diensten voor engineering support.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: