text.skipToContent text.skipToNavigation

Project Design

 

In theorie is het voor iedereen duidelijk: een goed project begint met een duidelijke projectdefinitie. De strategische organisatie van ideeën, het benodigde materiaal en de noodzakelijke processen maken hier deel van uit om de doelen te bereiken. Ervaren projectmanagers weten dit en zetten al in deze vroege fase genoeg energie in om valstrikken te voorkomen en hebben vanaf het begin kritieke succesfactoren in gedachten.


Hoe groter, hoe belangrijker

Zeker, voor kleinere projecten, "we zijn het gewend om het op deze manier te doen", werkt het zowel voor de ervaren medewerker als voor ons technische team, maar voor grotere investeringen is het essentieel om deze eerste stappen professioneel aan te pakken.

Ons ervaren team kent de kantelpunten en ondersteunt u graag met de nodige stappen.

Bel ons en we bespreken in een videoconferentie of op uw locatie, uit welke deelstappen het project bestaat, op welke plaatsen we u kunnen ondersteunen en in hoeverre de samenwerking moet worden bereikt. Aan het einde is er een team dat vanaf het begin goed is afgestemd en dat de gegeven doelen veilig bereikt. Het spreekt voor zich dat een uitgebreide documentatie en een schone oplevering daar deel van uitmaken. We verheugen ons op uw oproep!

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Project calculatie
Houdt u ervan om geblinddoekt te rijden? Wij niet! Vooral niet als het gaat om uw projecten! Vaak moeten retrofit-projecten of nieuwe installaties naast het dagelijkse werk worden gedaan. Het is duidelijk dat de een of de ander lijdt. Neem contact met ons op voor projectplanning, bereik en kostenbeheersing. En vaak presenteren we u alternatieve oplossingen, waar u niet aan hebt gedacht.
Lees hier verder
Configuratie
Bent u volledig op de hoogte van de doelstellingen, taken en functies van uw technische faciliteit, maar mist u de ervaring van het programmeren en opzetten van de componenten? Machines en apparaten in productie of logistiek worden steeds complexer. Tegelijkertijd bieden veel controllers en visualisaties uitgebreide mogelijkheden voor het optimaliseren van processen en voorwaarden voor de betreffende toepassing. Zelfs als u het inefficiënt vindt om uren aan gebruikershandleidingen te besteden, kunt u overwegen een expert te raadplegen die de juiste configuratie van uw systeem met u bespreekt en vervolgens implementeert. We willen je graag helpen!
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: