text.skipToContent text.skipToNavigation

Technische informatie-updates

 

Waren uw prestaties de afgelopen jaren bovengemiddeld en is uw productieapparatuur gegroeid?

Gefeliciteerd! Maar wacht... Denk er vandaag al aan hoe de toenemende complexiteit van uw apparatuur beheerst kan worden. Met onze service Technische informatie-updates beveiligt u uzelf vanuit meerdere invalshoeken. Aan de ene kant blijft u op de hoogte als er nieuws is in de verwarrende wereld van industriële automatisering. Aan de andere kant bent u goed voorbereid op productwaarschuwingen, callbacks of veroudering.

 

Wij willen weten wat er speelt!

Hoe werkt deze service? Onze experts zullen een individueel aanbod voor u voorbereiden na een eerste consult en, indien nodig, een rondleiding door uw faciliteiten. De belangrijkste stap is een grondige documentatie van uw productieapparatuur en zijn componenten. Hier bepaalt u welke gebieden moeten worden overwogen of uitgesloten. Hydrauliek, pneumatiek of elektra - verlichtingstechniek, machines of logistiek: wij controleren de staat van uw productie.

Zodra de documentatie is aangemaakt, ontvangt u automatisch informatie op verzoek als een product uit de handel wordt genomen, als een productwaarschuwing is uitgegeven of als een veiligheidskritieke update beschikbaar is. Natuurlijk laten we u niet alleen als het gaat om het vinden van oplossingen en alternatieven. Ons brede portfolio vindt het juiste antwoord voor alle gelegenheden. Neem nu contact op met de onafhankelijke expert - 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

End of life diensten
Kent u de levenscyclus van uw productieapparatuur? Weet u wanneer de volgende interventie nuttig zal zijn en wanneer het absoluut noodzakelijk is om te voorkomen dat een productie stilvalt? Terwijl de meeste mechanische componenten tientallen jaren werken - uitgaande van ייn druppel olie - neemt de levensduur van moderne componenten voortdurend af. Dat kan vervelend zijn, maar dat brengt ook veel nieuwe functies in de operaties. Het verhogen van de vermogensdichtheid, flexibiliteit en eerder ongeziene functionaliteiten werken in overeenkomstige netwerken, wat een minimum aan hardwareprestaties en steeds kortere termijn software-updates vereist.
Lees hier verder
Marktcheck en inkoop
Werkt uw team de klok rond om de uitdagingen van de dagelijkse productie op te lossen? Heeft u de tijd om voor de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends te zorgen? Dit is precies de kern van uw taakomschrijving voor onze technici en ingenieurs. Vanwege ons brede scala aan leveranciers en producten investeren ze een groot deel van hun tijd in het up-to-date houden van de nieuwste technologie. Hoewel het soms een nieuwe interface is die wordt aangeboden voor ייn specifieke motor, is een andere keer het een firmware-update die nieuwe functionaliteiten ontgrendelt die kunnen worden gebruikt in meerdere projecten.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: