text.skipToContent text.skipToNavigation

Technisch Magazijnadvies


Goed, u weet wat er in uw magazijn ligt. Maar, weet u ook of uw magazijn optimaal is ingericht?  Weet u of de voorraad daarin dusdanig is opgeslagen dat het u zo min mogelijk kost? Nee? Vraag dan om een technisch magazijnadvies van itsme. Uw technisch magazijn zal veranderen in een overzichtelijk logistiek centrum. De magazijninrichting die wij adviseren houdt in dat ook de werkzaamheden van de technische onderhoudsdienst worden gestroomlijnd.


Maatwerk voor uw magazijn

Technisch magazijnadvies van itsme hangt nauw samen met onze spare parts optimisation service (SPOS). We stemmen het gewenste assortiment en de opslagmethodiek af op het beheer van uw reserveonderdelen, structureren uw voorraadlocaties en zorgen voor de fysieke verhuizing van artikelen. Dit doen wij samen met onze gecertificeerde partners en, uiteraard, gericht op uw specifieke situatie: maatwerk voor uw technisch magazijn.


Bel met onze experts

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van technisch magazijnadvies voor uw organisatie? Wilt u weten hoe en waar u uw logistieke proces kunt verbeteren? Maak een belafspraak met één van onze experts.

 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Klantspecifieke voorraad
Sommige artikelen moeten altijd beschikbaar zijn, ook wanneer zij niet tot het standaardassortiment van itsme behoren. In dat geval kunt u gebruik maken van de mogelijkheden voor een klantspecifieke voorraad.
Lees hier verder
Vendor Managed Inventory
Met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory (VMI) grijpt u nooit meer mis. Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: