text.skipToContent text.skipToNavigation

Klantspecifieke Voorraad


Sommige artikelen moeten altijd beschikbaar zijn. Ook wanneer die niet tot het standaard assortiment van itsme behoren. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden voor een klantspecifieke voorraad, waarbij we uw artikelen in ons distributiecentrum opslaan. Dit op basis van afspraken over een minimale en maximale voorraad, waarop wij toezien met de juiste voorrraadbesturing.


​​​​​​​Praat met onze experts

Een klantspecifieke voorraad versoepelt het verloop van uw project. Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts weet u hoe en waar u uw logistieke proces kunt verbeteren. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Kitting
Kitting houdt de vaart erin. Meerdere artikelen komen samen in één kit, genummerd als één artikelnummer en samengesteld zoals u dat wilt. Een kit is dan ook bij uitstek een product op maat. Direct door ons geleverd, zonder dat u zich druk hoeft te maken over enige voorbereiding. In plaats daarvan kunt u direct aan de slag met bijvoorbeeld de assemblage van een machine of schakelkast.
Lees hier verder
Vendor Managed Inventory
Grijp nooit meer mis met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory VMI. Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad aan niet-projectspecifieke artikelen in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen. Vendor Managed Inventory biedt u rust en bespaart u tijd. Kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kapitaalintensieve producten.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: