text.skipToContent text.skipToNavigation

Kitting


Kitting houdt de vaart erin. Meerdere artikelen komen samen in één kit, genummerd als één artikelnummer en samengesteld zoals u dat wilt. Een kit is dan ook bij uitstek een product op maat. Direct door ons geleverd, zonder dat u zich druk hoeft te maken over enige voorbereiding. In plaats daarvan kunt u direct aan de slag met bijvoorbeeld de assemblage van een machine of schakelkast. 


Wanneer kitting?

Kitting is vooral interessant wanneer het gaat om standaardmachines en -servicebeurten. Monteurs gebruiken het concept vaak in combinatie met grijpvoorraad op locatie via Vendor Managed Inventory, de vorm van voorraadbeheer die u eveneens aan itsme kunt toevertrouwen. Kitting is snel en efficiënt.


Bel met onze experts

Benieuwd naar de kracht van kitting voor uw organisatie? Wilt u weten hoe en waar u uw logistieke proces kunt verbeteren?  Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Vendor Managed Inventory
Grijp nooit meer mis met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory VMI. Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad aan niet-projectspecifieke artikelen in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen. Vendor Managed Inventory biedt u rust en bespaart u tijd. Kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kapitaalintensieve producten.
Lees hier verder
Reserve onderdelen optimaliserings-service
SPOS staat voor spare parts organising service. Bedoeld om uw voorraad te digitaliseren, met ÈÈn overzichtelijk bestand voor uw assetmanagement- of inkoopsysteem als resultaat. Met SPOS van itsme zoekt u niet meer naar spare parts. In plaats daarvan heeft u direct toegang tot een helder gestructureerde opslag en indeling.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: