text.skipToContent text.skipToNavigation

Kitting


Kitting houdt de vaart erin. Meerdere artikelen komen samen in één kit, genummerd als één artikelnummer en samengesteld zoals u dat wilt. Een kit is dan ook bij uitstek een product op maat. Direct door ons geleverd, zonder dat u zich druk hoeft te maken over enige voorbereiding. In plaats daarvan kunt u direct aan de slag met bijvoorbeeld de assemblage van een machine of schakelkast. 


Wanneer kitting?

Kitting is vooral interessant wanneer het gaat om standaardmachines en -servicebeurten. Monteurs gebruiken het concept vaak in combinatie met grijpvoorraad op locatie via Vendor Managed Inventory, de vorm van voorraadbeheer die u eveneens aan itsme kunt toevertrouwen. Kitting is snel en efficiënt.


Bel met onze experts

Benieuwd naar de kracht van kitting voor uw organisatie? Wilt u weten hoe en waar u uw logistieke proces kunt verbeteren?  Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Vendor Managed Inventory
Met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory (VMI) grijpt u nooit meer mis. Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen.
Lees hier verder
Spare Parts Optimisation Service
SPOS staat voor Spare Parts Optimisation Service. Digitalisering van uw voorraad resulteert in één overzichtelijk bestand voor uw inkoop- of assetmanagementsysteem.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: