text.skipToContent text.skipToNavigation

Zelfscanning


Houdt u zich bij voorkeur ook zo min mogelijk bezig met uw schroeven, bouten of andere laagwaardige voorraadproducten? Maak dan kennis met onze zelfscanoplossing en haar voordelen. Hiermee vereenvoudigt u de bestelprocedure van dergelijk klein materiaal en werkt u per product toe naar meer rendement en optimale beschikbaarheid.


Minder handelingen

Het principe achter zelfscannen is even eenvoudig als effectief. Met een handscanner scant u het etiket op een product en de bijbehorende software zorgt ervoor dat itsme direct uw bestelling ontvangt. Aldus kan er een streep worden gezet door administratieve handelingen van onder andere inkoop- en verwervingsafdelingen. Tevens reduceert u de kosten voor het verwervingsproces.


Zelfscanning naar keuze

Zelfscanning van itsme is er in twee smaken. U kunt uw voorraden bestellen via een vooraf bepaalde 2BIN-methode, of u kunt opteren voor een vrije keuze aan artikelen en hoeveelheden. De autorisatie van de aankoop van artikelen is door een uitgavenlimiet geen probleem. De oplossing kan worden uitgebreid met fysieke magazijninrichting en u kunt de software volgens uw specificaties laten ontwikkelen of aanpassen.


Bel met onze experts

Benieuwd naar de voordelen van zelfscanning voor uw organisatie? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Vendor Managed Inventory
Met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory (VMI) grijpt u nooit meer mis. Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen.
Lees hier verder
Klantspecifieke voorraad
Sommige artikelen moeten altijd beschikbaar zijn, ook wanneer zij niet tot het standaardassortiment van itsme behoren. In dat geval kunt u gebruik maken van de mogelijkheden voor een klantspecifieke voorraad.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: