text.skipToContent text.skipToNavigation

Migratiecheck


Stilstand van productie is de nachtmerrie van elke eindgebruiker of fabrikant. Toch kan het u zomaar overkomen. De impact van een stilstand is extra groot, wanneer een onderdeel of een verouderd product niet meer leverbaar is. Wees zo’n doemscenario voor, met onze migratiecheck. U ontvangt onder andere een rapportage, die we met u bespreken en waarin staat hoe we de migratie naar een nieuw product voor u kunnen uitvoeren, inclusief softwarematige ondersteuning. Ook leest u welke opleiding uw medewerkers kunnen volgen om met de nieuwe apparatuur te werken. 


Ga voor inzicht met een migratiecheck. U ontvangt een:

  • Rapportage met daarin onze aanbevelingen
  • Inventarisatie van de huidige en nieuwe situatie
  • Stuklijst voor de nieuwe hardware
  • Voorstel voor te volgen trainingen
  • Bespreking van verbeterpunten


Meer weten?

Dankzij onze partnerships met meerdere fabrikanten zijn we snel op de hoogte van een uitfasering. We informeren onze klanten tijdig en helpen ze zo al in een vroeg stadium bij de juiste transitie. Wilt u nu al meer weten over een migratiecheck? Neem contact op. We bellen u binnen één werkdag.
 

Uw investering* in een migratiecheck:

€ 530,- voor een halve dag
€ 910,- voor een hele dag 
* afhankelijk van de omvang van de installatie


​​​​​​​Start uw optimalisatie

Ontdek de mogelijkheden voor uw werkplaats en start met een gratis telefoongesprek met één van onze werkplaatsspecialisten. U krijgt ons binnen één werkdag aan de lijn, waarna we afhankelijk van uw vraag bij u langskomen voor een inventarisatie. Al tijdens dat bezoek bieden we u een prijsindicatie voor bijvoorbeeld een nieuwe machine, waarna onze offerte een paar dagen later volgt. Neem snel contact op, we vertellen u graag meer.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische support desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
Lees hier verder
Transactie integratie
Bij itsme vinden we systeemintegratie vooral leuk. Dat menen we écht – en niet zomaar. We houden van de combinatie van kennis en technologie en zetten die graag in voor onze klanten. Bovendien is daar telkens weer het resultaat in korte tijd. Zo behaalden sommige van onze klanten voor hun transactieverwerking een kostenreductie van maar liefst 75%. Zulke successen, daarvan worden wij enthousiast. U ook?
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: