text.skipToContent text.skipToNavigation

Migratieadvies


Stilstand van productie is de nachtmerrie van elke fabrikant. Toch kan het u zomaar overkomen. De impact van een stilstand is extra groot wanneer een onderdeel of een verouderd product niet meer leverbaar is. Dit doemscenario kunt u vermijden met onze migratiecheck. Die houdt onder meer in dat we een rapportage schrijven en bespreken waarin staat hoe we de migratie naar een nieuw product voor u kunnen uitvoeren, inclusief softwarematige ondersteuning. Ook leest u daarin welke scholing uw medewerkers nodig hebben om goed met de nieuwe apparatuur te kunnen werken. 


Migratieadvies geeft inzicht

Het migratieadvies omvat:

  • een rapportage met onze aanbevelingen
  • een inventarisatie van de huidige en nieuwe situatie
  • een stuklijst voor de nieuwe hardware
  • een voorstel voor te volgen trainingen
  • een bespreking van verbeterpunten


Meer weten?

Dankzij onze partnerships met meerdere fabrikanten zijn we snel op de hoogte van een uitfasering. Daarom kunnen we onze klanten tijdig informeren en hen in een vroeg stadium helpen bij het maken van de benodigde transitie. Wilt u nu al meer weten over een migratiecheck? Maak een belafspraak met één van onze experts.
 

Uw investering* in een migratiecheck:

€ 530,- voor een halve dag
€ 910,- voor een hele dag 
* afhankelijk van de omvang van de installatie


Start uw optimalisatie

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf en bel gratis met één van onze specialisten. Afhankelijk van uw vraag komen we bij u langs voor een inventarisatie. Al tijdens dat bezoek bieden we u een prijsindicatie voor bijvoorbeeld een nieuwe machine. De uiteindelijke offerte zal een paar dagen later volgen.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Technische support desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
Lees hier verder
Transactie integratie
Bij itsme vinden we systeemintegratie vooral leuk. Dat menen we écht – en niet zomaar. We houden van de combinatie van kennis en technologie en zetten die graag in voor onze klanten. Bovendien is daar telkens weer het resultaat in korte tijd. Zo behaalden sommige van onze klanten voor hun transactieverwerking een kostenreductie van maar liefst 75%. Zulke successen, daarvan worden wij enthousiast. U ook?
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: