text.skipToContent text.skipToNavigation

Parametrisering


Uw nieuwe apparatuur moet uiteraard optimaal werken. Hoe vervelend is het wanneer u componenten niet aan de praat krijgt, of wanneer u twijfelt of alle instellingen wel kloppen. In zo’n geval kunt u ons vragen om parametrisering van een frequentieregelaar of PLC. Omdat we de automatiseringstechniek van elke leverancier kennen, kunnen we er zo voor zorgen dat uw dure apparatuur snel werkt. In principe doen we dit bij u op locatie, maar u kunt een component ook verzenden en het bij ons laten parametriseren.
 

Laat ons parametriseren

Wanneer wij uw apparatuur parametriseren ontvangt u:

- een rapportage over de programmatuur van instellingen
- een overdracht van software
- bezoek voor de configuratie van uw product
- een geconfigureerd product retour (bij verzending)
- een inschatting vooraf van de benodigde tijd 


Interesse? 

Parametrisering van apparatuur draagt bij aan optimaal rendement. We stellen uw apparatuur in op basis van een functionele beschrijving en sturen u vooraf een inschatting van de benodigde tijd. Geïnteresseerd? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Technische support desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
Lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: