text.skipToContent text.skipToNavigation

Technical Support Desk


Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.


'Yes, gelukt!'

Stelt u zich dan ook eens voor hoe het er hier aan toegaat wanneer een klant net succesvol is geholpen. Er klinkt geregeld gejuich, eerlijk waar. Noem het een kwestie van betrokkenheid, van de ambitie om klanten gewoon goed te helpen. Onze collega's van Technical Support begrijpen de druk vanuit uw kant. En handelen daar ook naar, wat zorgt voor die o zo belangrijke vertrouwensrelatie.


Voor E en M

Waar u allemaal voor kunt bellen? Voor storingen, dat allereerst. Maar ook voor advies, bijvoorbeeld bij de keuze van een nieuw component binnen uw productieomgeving. Of voor hulp bij de configuratie van een PLC. Kort samengevat is Technical Support is er voor elke vraag voor uw industriële automatisering, voor elektrotechniek Èn mechanica. 


​​​​​​​Krijg direct antwoord

Neem bij een storing contact op met Technical Support. Afhankelijk van de situatie kijken we realtime met u mee en helpen we u meteen. Is uw vraag minder dringend, dan noteren we die en bellen we u meestal binnen een paar uur terug. Grote kans dat we u direct kunnen helpen, zoals dat geldt bij zo'n 70% van de uitdagingen van onze klanten.  

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
Lees hier verder
Engineering support
itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar ondernemen we actie en gaan we voor u aan de slag. Dat proactieve typeert ons. En hoe dat uitpakt, blijkt onder meer uit onze diensten voor engineering support.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: