text.skipToContent text.skipToNavigation

Proefopstelling


In het snel veranderende landschap van industriële automatisering blijft u graag in beweging. Stilstaan is geen optie, nieuwe wegen brengen u verder. Toch kan de drempel behoorlijk hoog zijn, wanneer u in eerste instantie alleen iets wilt testen. Dus helpen wij u ook dan met een proefopstelling. We zetten die mee op, leveren en leasen componenten en zorgen ervoor dat de opstelling daadwerkelijk draait. Geloof ons, juist van dat experimenteren worden we enthousiast. Noem het onze bijdrage aan een "Build-Measure-Learn" model. Of nog beter: aan uw succes.


Waar denkt u aan?

Uw proefopstelling staat er straks niet zomaar. U heeft er al goed over nagedacht, zoals ook wij dat voor u doen. Vandaar dat we u eerst vragen naar uw doelstellingen. En zo de keuze van componenten kunnen afstemmen op uw behoeften. Ongeacht of het nu gaat om een opstelling ‘vanaf nul’, of om de vraag welke besturing het beste aansluit bij bijvoorbeeld een nieuwe lineaire as. 


​​​​​​​Vertel ons uw idee

We zijn er met een proefopstelling heel nadrukkelijk voor uw research & development. Dingen mogen fout gaan, juist in deze fase. Maar wie weet, blijkt een eerste proefopstelling de start van heel nieuw concept. Deel uw ideeën met één van onze specialisten tijdens een telefoongesprek. Neem contact op, we bellen u binnen één werkdag voor een afspraak.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische support desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
Lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: