text.skipToContent text.skipToNavigation

Opleidingen


In de snel veranderende wereld van industriële automatisering is het van groot belang om uw kennis op peil te houden. Een training of workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten op wat een programmeur of service engineer wil leren. Met een aanbod van ruim 65 trainingen maakt  itsme Industrial Automation lesstof op maat mogelijk. U leert van een trainer die zelf ook een techneut is. U leert dus van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.


Op maat én breed

Duik met ons in de techniek van fabrikanten als Danfoss, Schneider Electric en Siemens. Verdiep uw kennis van PLC's, drives en aandrijftechniek. Leer meer over SCADA-software, of laat u trainen in machineveiligheid. De aangeboden lesstof is niet in marmer gebeiteld: in overleg kan elke training naar uw behoeften worden aangepast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het aantal cursusdagen te verkorten door modules te bundelen. U kunt de training ook bij u op locatie laten plaatsvinden


Houd uw kennis in huis 

Naast een ruim aanbod aan specifieke producttrainingen komt in ons pakket meer ruimte voor technologie in het algemeen. Dat is niet voor niets. Stel dat die ene collega met unieke programmeerkennis uw organisatie verlaat. Hoe vangt u dat op? Heel eenvoudig: door kennis binnen het bedrijf te verbreden en te verspreiden, verkleint u het risico van kennisverlies. Gezien het huidige tekort aan goed technisch personeel is dat geen overbodige luxe.


Interesse?

Ontdek ons uitgebreide trainingsaanbod. Neem contact met ons op voor een aanvraag of meer informatie. Of klik op de knop hieronder om ons opleidingsschema te zien.
 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Technische support desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
Lees hier verder
Engineering support
itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar ondernemen we actie en gaan we voor u aan de slag. Dat proactieve typeert ons. En hoe dat uitpakt, blijkt onder meer uit onze diensten voor engineering support.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: