text.skipToContent text.skipToNavigation

Training


In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.


Breed en op maat

Duik met ons in de techniek van fabrikanten als Danfoss, Schneider Electric en Siemens. Verdiep uw kennis over PLC's, drives en aandrijftechniek. Leer meer over SCADA-software of laat u trainen in machineveiligheid. Elke training gaat uit van een standaard aanbod, dat we in overleg met u kunnen aanpassen naar uw behoeften. Bijvoorbeeld door modules te bundelen en zo het aantal cursusdagen te verkorten. Of door de training niet bij ons, maar bij u op locatie te laten plaatsvinden. 


Behoud uw kennis 

Naast een ruim aanbod aan producttrainingen komt in ons pakket meer ruimte voor de technologie in het algemeen. Dat is niet voor niets. Want stel dat die ene collega met unieke programmeerkennis uw organisatie verlaat: hoe vangt u dat op? Wie intern kennis verbreedt en verspreidt, reduceert het risico op verlies ervan. Geen overbodige luxe, zeker niet met het huidige tekort aan goed technisch personeel.  


​​​​​​​Interesse?

Ontdek ons aanbod aan trainingen, die we overigens ook kunnen bundelen in een volledig opleidingstraject. Neem voor meer informatie of een aanvraag contact met ons op. We bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische support desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
Lees hier verder
Engineering support
itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar ondernemen we actie en gaan we voor u aan de slag. Dat proactieve typeert ons. En hoe dat uitpakt, blijkt onder meer uit onze diensten voor engineering support.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: