text.skipToContent text.skipToNavigation

Light Acceptance Test


De nieuwe verlichting op uw productielocatie moet uiteraard voldoen aan uw verwachtingen. Klopt de daadwerkelijke situatie met wat u heeft ontvangen? En welke afspraken gelden straks voor de garantie? CreÎer duidelijkheid tussen u en de fabrikant en vraag ons om een light acceptance test.


Uw basis voor garantie

Een light acceptance test is een opleverrapportage, specifiek voor de nieuwe verlichting in en rondom uw fabriek. We voeren de test uit voor bestaande en nieuwe locaties en doen dit altijd in het bijzijn van opdrachtgever, installateur en fabrikant. We beoordelen of de installateur de verlichting volgens ontwerp heeft gemonteerd en meten of de berekende lichtwaardes overeenkomen met uw eisen. Ook gaan we na of de ruimtelijke omstandigheden zoals de temperatuur binnen de garantievoorwaarden van de fabrikant vallen. Gaat u akkoord? Dan start de garantie van de fabrikant, waarna we met periodic check-ups uw verlichting kunnen controleren.


​​​​​​​Bel met onze experts

Met een light acceptance test heeft u een volledig onderbouwd ijkpunt voor uw garantie. Door itsme geselecteerde fabrikanten verlengen die garantie zelfs als itsme het design en de light acceptance test verzorgt. Heeft u interesse in een light acceptance test? Na een telefoongesprek met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
Lees hier verder
Beoordeling
Besparen met verlichting valt of staat met beschikbaarheid. Alleen dan kan itsme op uw bestaande productielocatie een site survey uitvoeren. Denk daarbij aan tekeningen, foto’s en de hoeveelheid vierkante meters. Heeft u die informatie zo snel niet bijeen? Geen probleem. Met een site survey preparation brengen we de benodigde informatie alsnog in beeld.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: