text.skipToContent text.skipToNavigation

Haalbaarheidsonderzoek

 

Wat levert nieuwe verlichting u op wanneer u het in een bestaande locatie laat installeren? Voordat u een investering doet, bent u uiteraard benieuwd naar het rendement dat u ervan kunt verwachten. Met ons haalbaarheidsonderzoek kunnen wij u daarover informeren. Wij beoordelen uw huidige energiekosten op basis van door u aangeleverde tekeningen en data. Zijn deze gegevens niet beschikbaar, dan bezoeken onze consultants uw locatie om de benodigde waarden zelf op te nemen.

 

Helder ingedeeld

Binnen een week ontvangt u onze aanbieding voor een haalbaarheidsonderzoek. In die aanbieding staan de prijzen en voorwaarden duidelijk vermeld. Voor het haalbaarheidsonderzoek gebruiken we een beproefde methode waarbij de ruimtes van uw locatie op hoofdlijnen en moeilijkheidsgraad worden ingedeeld. Zo ontstaat een helder beeld van uw mogelijke energiebesparing en rendement. Tevens krijgt u advies over te nemen vervolgstappen en, indien nodig, een aanbieding voor een site survey.

 

Bel met onze experts

Benieuwd naar een haalbaarheidsonderzoek door itsme? Maak een belafspraak met één van onze experts. 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
Lees hier verder
Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: