text.skipToContent text.skipToNavigation

Feasibility Check

 

Wat levert nieuwe verlichting op een bestaande locatie, oftewel brownfield u op? Voordat u overgaat tot een investering, bent u uiteraard benieuwd naar het rendement ervan. Vandaar onze feasibility check, waarmee we u inzicht bieden in uw ROI. We beoordelen uw huidige energiekosten op basis van door u aangeleverde tekeningen en aantallen. Zijn deze niet beschikbaar? Dan komen onze consultants naar uw locatie en nemen we de waarden op.

 

Helder ingedeeld

U ontvangt onze aanbieding voor een feasibility check binnen één week, inclusief een duidelijke vermelding van de prijzen en voorwaarden. We gebruiken voor de check een beproefde methodiek en delen de ruimtes op uw locatie op hoofdlijnen en moeilijkheidsgraad in. Zo ontstaat een helder beeld van uw energiebesparing en geschatte ROI, naast ons advies voor vervolgstappen en een eventuele aanbieding voor een site survey. Benieuwd naar een feasibility check door itsme? Bekijk twee pagina’s uit een eerder rapport.  

 

Bel met onze experts

Interesse in een feasability check? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
Lees hier verder
Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: