text.skipToContent text.skipToNavigation

Periodieke Controle

 

Een investering in nieuwe verlichting is een investering voor de lange termijn. U bespaart voor jaren, zeker wanneer u bedenkt dat ledverlichting zo’n 4 tot 5 keer langer meegaat dan conventionele verlichting. Maar hoe weet u zeker dat uw investering zich daadwerkelijk terugverdient? Hoe rendeert verlichting in uw fabriek niet alleen nu, maar ook straks?

 

Vinger aan de pols

Vraag itsme om een periodic check-up van uw verlichting. We bezoeken uw locatie jaarlijks of tweejaarlijks en controleren of de verlichting nog altijd doet wat met u is afgesproken. Dit op basis van de afspraken in de light acceptance test, die dient als ijkpunt voor onze controles. We leggen onze bevindingen vast in een rapport en delen dit ook met de fabrikant, zodat die weet hoe u de armaturen gebruikt. Zie onze periodic check-up dan ook als een verzekering voor u en de fabrikant, waarbij beide partijen kunnen uitgaan van altijd dezelfde volledige informatie.

 

Bel met onze experts

Interesse in een periodic check-up voor uw verlichting? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
Lees hier verder
Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: