text.skipToContent text.skipToNavigation

Subsidy Support


Uw investering in verlichting betaalt zich terug. Zéker wanneer de terugverdientijd door subsidie wordt verkort.
 
Komt u hiervoor in aanmerking? Zo ja, wat moet u aanleveren? Met subsidy support door itsme Lighting Technology hoeft u hier niet zelf over na te denken. U bespaart kostbare tijd en profiteert vooral van een succesvolle aanvraag!


Benut de Energie-investeringsaftrek

Wie in Nederland zakelijk investeert in energiezuinige technieken komt in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze regeling geldt ook voor verlichting en maakt het mogelijk uw investeringskosten deels af te trekken van de fiscale winst. Uiteraard op voorwaarde dat uw aanvraag volledig en correct is en voorzien van de benodigde documentatie. Tijdrovend? Niet wanneer wij dit u voor u doen.


Interesse?

Schakel ons in als uw subsidieadviseur. We weten waaraan uw aanvraag moet voldoen en we zorgen ervoor dat u straks alleen maar uw handtekening hoeft te zetten. Meer weten? Maak een belafspraak met iemand van Lighting Technology.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Ontwerp
Blijkt na een site survey nieuwe verlichting in en rondom uw bestaande fabriek rendabel? Of wilt u licht optimaal laten renderen op uw nieuwe locatie? Met een design door itsme werkt u gestructureerd toe naar de gewenste of vereiste lichtsituatie. We ontwerpen en berekenen, maken onderscheid tussen de functie van ruimtes en houden rekening met specifieke normen.
Lees hier verder
Tender producten service
Met verlichting heeft uw inkoopafdeling doorgaans weinig van doen. Dus is het maar de vraag hoe u ons design wilt realiseren. Besteedt u daar zelf uw kostbare tijd aan? Of vertrouwt u liever op een adviseur, voor wie verlichting wél een primair proces is? Benut onze tendering support. Terwijl wij u volledig ondersteunen, behoudt u uw focus. Een rendabel idee.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: