text.skipToContent text.skipToNavigation

Onderzoek

 

Verduurzaming van bestaande productielocaties staat binnen de industrie hoog op de agenda. Dat geldt ook voor de verlichting, die vaak nog afkomstig is van de conventionele tl-lamp. Met een site survey inventariseert itsme de opbrengst van de verlichting op een bestaande locatie, oftewel brownfield. Bedoeld voor een nulmeting, als uitgangspunt voor het design van een nieuwe lichtsituatie.

 

Gemeten en beschreven

Heeft u interesse in een site survey? U ontvangt binnen een week ons aanbod, inclusief een duidelijke vermelding van onze prijzen en voorwaarden. Na uw akkoord krijgt uw productielocatie bezoek van één van onze consultants, die foto’s maakt en lichtmetingen verricht. Onze consultant beschrijft afwijkingen van normen en deelt de ruimtes op de locatie in volgens verschillende categorieën. Ook krijgt elke categorie een lage, gemiddelde of hoge moeilijkheidsgraad.

 

Door ervaring beproefd

Met deze – door ervaring beproefde – werkwijze ontstaat een compleet beeld van uw huidige situatie. U ontvangt een TCO-rapport en beschikt ook over een check op eisen qua veiligheid en lichtniveau. Benieuwd naar hoe een rapport na een site survey door itsme eruitziet? Bekijk twee pagina’s uit een eerder rapport.

 

Bel met onze experts

Interesse in een site survey? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
Lees hier verder
Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: