text.skipToContent text.skipToNavigation

Site Survey

 

Verduurzaming van bestaande productielocaties staat binnen de industrie hoog op de agenda. Verlichting, vaak nog afkomstig van de conventionele tl-lamp, is hiervan een belangrijk aspect. Met een Site Survey inventariseert itsme de opbrengst van de verlichting op een bestaande locatie. Deze nulmeting dient als uitgangspunt voor het ontwerp van een nieuwe lichtsituatie.

 

Gemeten en beschreven

Wanneer u bij ons een Site Survey aanvraagt, ontvangt u een aanbod waarin onze prijzen en voorwaarden duidelijk worden vermeld. Na uw akkoord zal één van onze consultants uw productielocatie bezoeken om foto’s te maken en lichtmetingen te verrichten. Onze consultant zal afwijkingen van normen beschrijven en de locatie indelen in verschillende categorieën. Aan elke categorie wordt een lage, gemiddelde of hoge moeilijkheidsgraad toegekend.

 

Door ervaring beproefd

Gebruikmakend van onze beproefde methode ontstaat een compleet beeld van uw huidige situatie. U ontvangt een rapport over de totale eigendomskosten en krijgt inzicht in hoeverre uw locatie voldoet aan de eisen met betrekking tot veiligheid en lichtniveau.

 

Bel met onze experts

Geïnteresseerd in een Site Survey? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
Lees hier verder
Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: