text.skipToContent text.skipToNavigation

Tendering Support


Met verlichting heeft uw inkoopafdeling doorgaans weinig van doen. Dus is het maar de vraag hoe u ons design wilt realiseren. Besteedt u daar zelf uw kostbare tijd aan? Of vertrouwt u liever op een adviseur, voor wie verlichting wél een primair proces is? Benut onze tendering support. Terwijl wij u volledig ondersteunen, behoudt u uw focus. Een rendabel idee.  


Alles voor uw lichtproject

Met tendering support bundelen we alles wat nodig is voor de realisatie van uw lichtproject. We zetten aanbestedingen uit voor goederen en installateurs, maken een merkvergelijking en onderzoeken of uw producten binnen subsidieregelingen vallen. We duiken in de beschikbaarheid van goederen, spreken met de fabrikant af wanneer hij die levert en staan op de leverdatum bij u op locatie voor een goods conformity check. En dat we vertrouwelijk omgaan met uw gegevens? Dat spreekt voor zich.


​​​​​​​Bel met onze experts

Vraag ons naar de tendering support voor uw nieuwe lichtinstallatie. U ontvangt één overzichtelijk tenderdocument en maakt daarmee snel en onderbouwd uw keuze voor merk, product en installateur. Interesse? Neem contact op en maak een afspraak voor een telefoongesprek met één van onze lichtexperts. We bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Subsidie support
Uw investering in verlichting betaalt zich terug. Zéker wanneer u gebruik kunt maken van subsidie en zo de terugverdientijd verkort.
lees hier verder
Ontwerp
Blijkt na een site survey nieuwe verlichting in en rondom uw bestaande fabriek rendabel? Of wilt u licht optimaal laten renderen op uw nieuwe locatie? Met een design door itsme werkt u gestructureerd toe naar de gewenste of vereiste lichtsituatie. We ontwerpen en berekenen, maken onderscheid tussen de functie van ruimtes en houden rekening met specifieke normen.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: