text.skipToContent text.skipToNavigation
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Van kanaal tot kraan
  Maar liefst 4 miljard liter drinkwater per jaar. Met deze capaciteit kan het gloednieuwe productiecentrum van drinkwatermaatschappij Farys in de eerste fase de Vlaamse gemeenten Oostende en Middelkerke voorzien. Dankzij een innovatieve techniek waarmee brak water geschikt wordt gemaakt voor consumptie is water naar de zee dragen voor deze kuststreek niet langer de norm. De complete elektrische installatie en instrumentatie werd ontworpen en uitgevoerd door Digi-Flow. Partner itsme Breemes stond hen bij met technische productkennis.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Groen licht voor Engeland
  Als het op het op het ontwikkelen en bouwen van verkeersregelinstallaties (VRI’s) aankomt, is Ko Hartog Verkeerstechniek een goede bekende van Rijkswaterstaat en van gemeentelijke en provinciale wegbeheerders in Nederland. Sinds een aantal jaar weten ook bedrijven in Engeland de weg naar Heerhugowaard te vinden. Wat begon als proef is uitgegroeid tot een enorm succes. itsme was vanaf het allereerste begin betrokken bij die ontwikkeling.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Een betrouwbare partner voor automatisering op maat
  Forcada Instalaciones is dé specialist op het gebied van maatwerkautomatisering. Hun missie? Die is pas geslaagd als ze de meest efficiënte oplossing hebben geleverd; vanuit die gedachte gingen ze dan ook op zoek naar een betrouwbare leverancier om als hecht team mee samen te werken.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  26 mei 2021
  Grip op je productieproces
  De bevoorrading van zorginstellingen is vaak prima geregeld. Aan de achterzijde, in het bijzonder waar het de hygiëneprocessen betreft, is er soms nog ruimte voor verbetering. Met die gedachte ging Jop van Haaren, directeur en eigenaar van Less2Care uit Raalte, ruim tien jaar geleden aan de slag. Het resultaat? De VacuSan: een geautomatiseerde oplossing voor het veilig vacumeren en afvoeren van gebruikt incontinentiemateriaal. De elektronische onderdelen van het besturingssysteem worden als kit – een klantspecifiek samengesteld pakket – door itsme geleverd. “Als klant heb je er dan geen omkijken meer naar”.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  4 mei 2021
  Wanneer tijdsdruk de agenda beheert
  Ontwerp en aflevering van industriële turnkeyprojecten, het automatiseren van besturingssystemen; Mario Claes, eigenaar van Etec Systems in Balen \(België\), put hiervoor al veertien jaar uit een continu groeiende bron aan ervaring. Elke situatie legt weer unieke uitdagingen bloot. Elke oplossing draagt bij aan een bredere kennis
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  19 mrt. 2021
  Stof voor perfecte kwaliteit
  Bij Spandauer Velours richt de productie zich op velours van hoge kwaliteit, op pluche stoffen voor de verfroller- en schoonmaakindustrie en op moderne veloursstoffen voor de commerciële sector. Door middel van een retrofit benadrukt het bedrijf zijn toewijding aan kwaliteit. De machine wordt aangedreven door ACS880-M04-frequentieregelaars van ABB.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  15 mrt. 2021
  Partner onder druk
  Elke dag opnieuw moeten zowel kleine als grote bedrijven hun positie binnen de waardeketen bewijzen. Het antwoord ligt meestal in maatwerkoplossingen, die met speciale machines worden geproduceerd. Tegen deze achtergrond is het essentieel de flexibiliteit en snelheid van de onderhoudsprestaties te verhogen. Een mooi voorbeeld hiervan is het samenwerkingsproject tussen AL-KO DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH en itsme Schultz+Erbse.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  4 mrt. 2021
  Moderna Printing gaat mee met de tijd
  Langs de E313 in het Belgische Paal-Beringen valt het pand van Moderna Printing dag en nacht goed op. En dat mag ook, want binnen verzorgt een drieploegendienst vijf dagen per week, 24 uur per dag een gigantische hoeveelheid drukwerk. De mogelijkheden zijn zeer divers, van reclamefolders en glossy magazines tot strak vormgegeven reisbrochures. Onlangs heeft Moderna Printing geïnvesteerd in uitbreiding. Met de aanbouw van een hal en een nieuw, state-of-the-art machinepark zet het in op een nog betere uitvoering van de wensen van de klant. De verlichting kon uiteraard niet achterblijven. itsme Breemes schoof aan voor lichtadvies op maat.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  4 mrt. 2021
  Duurzaam tot aan het plafond
  Aan de rand van Hengelo-Zuid krijgen tonnen afval jaarlijks een nieuwe bestemming. Door verbranding, scheiding en compostering worden er energie en grondstoffen gewonnen die hun weg terug naar de samenleving vinden. Met de warmte die vrijkomt bij de verbranding wekt Twence bijvoorbeeld elektriciteit op, genoeg om ongeveer de helft van alle Twentse huishoudens van stroom te voorzien. Om de continuïteit van alle centrales te garanderen, houden operators regelmatig controlerondes door de installaties, waarbij goed zicht belangrijk is. Bij de overstap van TL-verlichting naar LED riep Twence de hulp in van itsme.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  1 mrt. 2021
  Uitblinken in maatwerk
  Elke machine die de fabriek in het Friese Dokkum verlaat, is het resultaat van een specifieke klantvraag. Het team van De Jager RVS vertaalt zo’n idee naar een eindontwerp dat perfect aansluit op de praktijk. Hun specialisatie? Maatwerkmachines bouwen met RVS in de hoofdrol. Zo ook toen een grote zuivelproducent hen inschakelde om een verticale transportoplossing te ontwikkelen. De keuze voor een pneumatische aandrijving was snel gemaakt. Om alles rond deze kritische applicatie in één keer goed te doen, nodigden ze itsme en Festo uit aan de ontwerptafel. “Je bouwt voor jezelf een stuk zekerheid in.”
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  8 feb. 2021
  Heldere communicatie is het halve werk
  eReM legt complete elektra aan voor nieuwe scheepswerf in Kenia Soms lijkt een project al van voor tot achter geregeld. Maar wat als je als organisatie last-minute gevraagd wordt om te laten zien wat je kunt? Bij eReM uit Zwijndrecht kunnen ze erover meepraten. Mede dankzij een ijzersterke offerte overtuigden ze hun eindklant – een internationaal opererende, Nederlandse scheepsbouwer – met hen in zee te gaan. Letterlijk in dit geval, gezien het de aanleg betrof van het complete elektrische gedeelte van een nieuwe scheepswerf in Kenia; de onderdelen werden per zeevracht verscheept. De uitdaging? In het voortraject moet alles 100% kloppen. Dat vroeg om een grondige voorbereiding, waarbij eReM op steun van itsme kon rekenen.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  27 jan. 2021
  Klaar voor de toekomst
  TES Industrial Systems over innoveren en samenwerken Bij TES Industrial Systems zit alle expertise op het vlak van elektrotechnische aandrijftechniek onder één dak: van montage, engineering en paneelbouw tot inbedrijfsstelling, service en aftersales. Maar wat drijft deze organisatie zelf? “We zijn toekomstgericht bezig. Maar wel met respect voor het verleden.” TES Industrial Systems en itsme over de kracht van samenwerking.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  20 jan. 2021
  Dycore tilt verlichting naar hoger niveau
  Meer veiligheid en werkcomfort door verbeterd zicht Prefab betonnen systeemvloeren voor de woning- en utiliteitsbouw. Bij Dycore weten ze er alles van. Goede verlichting bij zowel de productie als verplaatsing van de vloeren is essentieel. Veiligheid staat daarbij voorop, op de voet gevolgd door het vermijden van schade. Jos de Laat, hoofd technische dienst Dycore Breda, legt uit dat ze als specialist maar wat graag hun focus exclusief op betonvloeren richten. Andere zaken worden regelmatig uitbesteed. “Voor de verlichting vertrouw ik op het specialisme van itsme.”
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  23 dec. 2020
  Richter - De korte weg naar service
  Bedrijven in de procesindustrie zijn ervan afhankelijk dat hun processen ononderbroken, 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgaan. Met name wanneer bacteriën of micro-organismen deel uitmaken van die processen. De productie van biogassen laat bijvoorbeeld zien hoe kostbaar een storing kan zijn en hoe slim technisch advies het systeem weer online kan krijgen.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  23 dec. 2020
  Tullp - Shipping industry vaart wel bij vernieuwde PLC
  In een tijd waarin de wereld en dus ook de scheepvaartindustrie zo’n beetje tot stilstand is gekomen, komt het Nederlandse TULLP met een belangrijke vernieuwing. In een periode van ruim vier jaar omarmden ze een nieuwe PLC die het brandstoffilter van zeeschepen aanstuurt. Juist door die nu te introduceren, willen ze een signaal afgeven. Sjoerd Kivits, service manager TULLP: “Ondanks alle tegenvallers door de situatie rond corona ontwikkelen wij gewoon door. Afgelopen jaar hebben mensen alleen recons – opgelapte units – ontvangen. Dat we nu iets compleet nieuws hebben gemaakt, dat is gewoon vet.”
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  23 dec. 2020
  O-I - Geen compromis op kwaliteit
  Grote kans dat je weleens een product van Owens-Illinois \(O-I\) in je handen hebt gehad. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is namelijk de producent van de flesjes van onder andere Heineken en Grolsch. Op de productielocatie in Leerdam worden er jaarlijks een miljard flessen in bruin en groen glas vervaardigd, bestemd voor de biermarkt in de Benelux. Die enorme aantallen gaan bovendien gepaard met strenge kwaliteitseisen van de eindklant en dat vraagt weer om een strak productieproces. Kan het dan toch nog efficiënter? O-I ging die uitdaging samen met Saint Gobain Abrasives en itsme aan.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  23 dec. 2020
  Training – comfortabel buiten je comfortzone
  De bedenker van de fritessaus heeft in zijn bijna honderdjarig bestaan het productgamma sterk uitgebreid en beschikt daarmee over een breed assortiment sauzen, dressings, frituurvet en margarines. Aan de technische dienst de uitdaging om het machinepark draaiende te houden, zodat er jaarlijks miljoenen producten van de band blijven rollen. Ook op het gebied van kennis gelooft Remia in ontwikkeling in de breedte. Een groep van zowel mechanische als elektrotechnische monteurs volgde onlangs de driedaagse training TIA Portal Systeem. itsme was te gast in het sauzenhart van Nederland, Den Dolder, om die kennis over te dragen.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  22 dec. 2020
  OVI, de innovatie die het werk van industriële robots verandert
  OVISO Robotics ontvangt technische en commerciële ondersteuning van specialisten van itsme ES Elektro Romania
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  21 dec. 2020
  Elenco - Voor elk probleem een oplossing
  De verhuizing naar een nieuw pand in Genk twee jaar terug viel zo ongeveer samen met de groeispurt die het bedrijf doormaakte op het gebied van camera-inspecties. En dat is nog maar een fractie van de vele markten die deze atypische installateur bedient. Het is juist die grote diversiteit aan projecten waardoor Elenco de voorkeur geeft aan de belevering van elektrotechnische componenten door vaste partner itsme Breemes.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  15 dec. 2020
  Een andere kijk op timemanagement
  Heb je geen hoogtevrees, dan zit je goed bij Alimak Group Benelux. Zo ontwerpt, produceert en onderhoudt het bedrijf liften die kraanmachinisten naar hun cabine brengen. Maar ook systemen waarmee glazenwassers op grote hoogte veilig uit de voeten kunnen. Als specialist op het gebied van verticale transportoplossingen voor de bouw en industrie heeft de groep een sterke positie binnen de markt veroverd. Om de focus onverdeeld op hun kernactiviteiten te houden, schakelen ze voor technische ondersteuning regelmatig itsme Industrial Automation in.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  10 dec. 2020
  Achter de schermen is veiligheid geen issue
  De innovatieve opslagoplossingen die Bruynzeel Storage Systems produceert, gaan vanuit het Limburgse Panningen de hele wereld over. Vrijwel alle producten zijn custom-made, maar dat belet hen niet om zeer scherpe levertijden neer te zetten. Des te belangrijker is een soepel draaiend machinepark. Toen er een aantal veiligheidslichtschermen aan vervanging toe waren, was snel schakelen dan ook essentieel. Ondersteuning kwam uit de samenwerking met Leuze en itsme.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  20 nov. 2020
  Greenland Seafood - Met teamwork en technologie naar Industrie 4.0
  Trillingssensoren verbeteren in de levensmiddelen technologie. Sneller, hoger, verder – voor veel investeringen zijn er overtuigende argumenten en een return on investment kan gewoonlijk worden berekend met een paar muisklikken. Het is echter moeilijker om de noodzaak van een aankoop te bewijzen als een gebeurtenis misschien niet eens plaats vindt. Levensmiddelenproducent Greenland Seafood heeft besloten om te investeren in zijn apparatuur en heeft een systeem geïnstalleerd om belangrijke motoren te bewaken.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  20 nov. 2020
  IMA update machines met ondersteuning van itsme ELEKTRES
  Het vermogen om jezelf aan te passen aan veranderingen is belangrijk voor het concurrentievermogen van een organisatie; voor technologische bedrijven is gedegen technisch advies ook nog eens van groot belang om verder te komen. Voor hen is itsme ELEKTRES de ideale partner. Naast praktijkervaring met topmerken en -fabrikanten biedt het bedrijf ook volledige technische ondersteuning; van de analyse van de klantbehoefte tot de toepassing van apparatuur en alle veranderingen die in de toekomst nodig kunnen zijn.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  20 nov. 2020
  Coca-Cola verhoogt veiligheid, traceerbaarheid én efficiëntie met ID-kaart
  11 miljoen consumpties, 90.000 klanten, 21 merken: ook in België is Coca-Cola niet weg te denken uit het dagelijks leven. In de vestiging van Coca-Cola European Partners Belgium in Wilrijk produceren 5 productielijnen zo’n 4000 paletten frisdrank per dag. Om te zorgen dat alles veilig en vlot verloopt, zijn de machines sinds kort uitgerust met een centraal aangestuurde RFID-toegangscontrole van Siemens11 miljoen consumpties, 90.000 klanten, 21 merken: ook in België is Coca-Cola niet weg te denken uit het dagelijks leven. In de vestiging van Coca-Cola European Partners Belgium in Wilrijk produceren 5 productielijnen zo’n 4000 paletten frisdrank per dag. Om te zorgen dat alles veilig en vlot verloopt, zijn de machines sinds kort uitgerust met een centraal aangestuurde RFID-toegangscontrole van Siemens
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  20 nov. 2020
  EDI-koppeling stroomlijnt de inkoopprocessen bij CSi Roemenië
  Toen itsme ES Elektro logistiek integrator werd voor CSi Roemenië, waarmee een groot deel van hun aankopen werd gewaarborgd, leidde dat tot een innovatief project binnen de samenwerking tussen de twee organisaties: EDI-koppeling. Twee jaar later slaagt CSi er dankzij een EDI-koppeling in de doorloop- en levertijden drastisch te verkorten, wat op natuurlijke wijze leidt tot een toename van het aantal orders.
  Lees verder
 • 1(current)
 • 2
 • 3