text.skipToContent text.skipToNavigation

Siemens frequentie-regelaars


Met de SINAMICS-inverterfamilie kunt u elke afzonderlijke aandrijftaak in het laagspannings-, middenspannings- en DC-spanningsbereik oplossen. Van de Siemens-frequentieregelaar tot motoren en bedieningselementen, alle aandrijfcomponenten zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen eenvoudig in uw bestaande automatisering worden geïntegreerd. Met SINAMICS bent u klaar voor digitalisering. U profiteert van zeer efficiënte engineering met een verscheidenheid aan hulpmiddelen voor de gehele productontwikkeling en het productieproces. En u bespaart ook ruimte in uw schakelkast - dankzij geïntegreerde veiligheidstechnologie.


itsme biedt de cursus frequentieregelaars Siemens G110 / G120 aan

In deze cursus leren de deelnemers over het ontwerp van het SINAMICS G110 / G120 aandrijfsysteem, evenals over de functies en parameterisering ervan. U leert hoe u de STARTER-inbedrijfstellingssoftware gebruikt. Tijdens de training configureert u een frequentieregelaar en voert u een foutanalyse uit op basis van foutcodes.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

FREQ-G120 - Workshop Siemens SINAMICS G120
Na het volgen van deze workshop kan de cursist: omgaan met Siemens SINAMICS G120 frequentieregelaars, het toepassingsgebied herkennen en een frequentieregelaar inzetten, een frequentieregelaar inbedrijfnemen en inregelen, storingsanalyse uitvoeren met behulp van foutcodes.
lees hier verder
IND-AUTOM-BAS - PLC - Industriële automatisering - basis
Na afloop van deze introductiedag industriële automatisering kunt u zich een beeld vormen van de hoofdcomponenten en hun functie binnen een industriële besturingsinstallatie.
lees hier verder
Siemens
De eisen aan moderne machines en installaties groeien gestaag in alle industrieën. Met de automatiseringssystemen van Siemens kunt u alle vereisten dekken en profiteren van maximale efficiëntie, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.
Lees hier verder
Siemens TIA Portal
Het volledig geïntegreerde automatiseringsportaal 'TIA Portal' biedt u onbeperkte toegang tot ons complete assortiment van gedigitaliseerde automatiseringsservices, van digitale planning en geïntegreerde engineering tot transparante bediening.
Lees hier verder