text.skipToContent text.skipToNavigation

TIA Portal


Het volledig geïntegreerde automatiseringsportaal 'TIA Portal' biedt u onbeperkte toegang tot ons complete assortiment van gedigitaliseerde automatiseringsservices, van digitale planning en geïntegreerde engineering tot transparante bediening. De nieuwe versie verkort uw time-to-market, bijvoorbeeld door middel van simulatietools, verhoogt de productiviteit van uw installatie met extra diagnostische en energiebeheerfuncties en biedt u een grotere flexibiliteit door verbinding te maken met het managementniveau. TIA portal is uitermate geschikt voor zowel systeemintegratoren, machinebouwers als ook professionele installateurs en industriële eindgebruikers. De TIA Portal is dus uw perfecte toegangspoort tot automatisering in de Digital Enterprise. Als onderdeel van de Digital Enterprise Suite, samen met PLM en MES, vormt het een aanvulling op het uitgebreide aanbod van Siemens voor bedrijven die op weg zijn naar Industrie 4.0.

itsme biedt de basiscursus TIA Portal SIMATIC S7 aan

Na deze training kunt u eenvoudige S7-programma's maken met TIA Portal en wijzigingen in het programma aanbrengen, evenals de S7 PLC, de PLC adresseren en een TIA-portaalproject opzetten.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

TIAP-SERVICE - TIA Portal SIMATIC S7 Storingzoeken
Na het volgen van deze module kan de cursist SIMATIC S7-1200, S7-1500, S7-300, S7-400 of ET200 PLC's, PROFIBUS DP en PROFINET opbouwen en aansluiten. Tevens is men in staat om zowel hard- als softwarematige fouten in SIMATIC S7 PLCís te herkennen en op te lossen.
lees hier verder
TIAP-BASIS - TIA Portal SIMATIC S7 Basiscursus
Na deze training kunt u simpele S7 programma's creeëren met TIA Portal en programma aanpassingen.
lees hier verder
Siemens
De eisen aan moderne machines en installaties groeien gestaag in alle industrieën. Met de automatiseringssystemen van Siemens kunt u alle vereisten dekken en profiteren van maximale efficiëntie, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.
Lees hier verder
Siemens Step7 Classic
STEP 7 is de software voor het programmeren van programmeerbare logische controllers PLC van de SIMATIC S7-familie van Siemens en is de opvolger van STEP 5 voor de SIMATIC S5-controllers. Vanwege het wijdverspreide gebruik van SIMATIC-controllers \(PLC en PC-gebaseerde controllers\), is STEP 7 een quasi standaard geworden in Duitsland en concurreert met andere programmeertools die ook op IEC 61131-3 zijn gebaseerd.
Lees hier verder