text.skipToContent text.skipToNavigation

Opleiding


Waarom verhoogt u uw productiviteit niet door middel van training met de juiste balans tussen theorie en praktijk? Onze cursussen omvatten training in zowel nieuwe producten of systemen als in bestaande automatiseringssystemen. Onze trainingen zijn gebaseerd op onze erkende ervaring met de ontwikkeling, inbedrijfstelling en het onderhoud van industriële machines en apparatuur.

We bieden industriële automatiseringstrainingen voor producten en oplossingen van leidende leveranciers zoals ABB, Danfoss, Festo, Pilz, Schneider Electric en Siemens. Bovendien geven we praktische trainingen over machineveiligheid, robotica en elektrotechniek.

​​​​​​​Onze praktische en interactieve trainingen worden gegeven in onze centrale trainingsruimten in Raamsdonkveer, Eindhoven, Goes, Groningen, Hengelo, Venlo, Amsterdam, Rotterdam en Breda of op een van onze vestigingen. En natuurlijk kunnen we ook een plaatselijke training op uw locatie houden.
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens
De eisen aan moderne machines en installaties groeien gestaag in alle industrieën. Met de automatiseringssystemen van Siemens kunt u alle vereisten dekken en profiteren van maximale efficiëntie, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.
Lees hier verder
Pilz
itsme's Pilz-trainingen omvat training zowel in nieuwe producten of systemen als ook in bestaande automatiseringssystemen. Onze training biedt uitgebreide, actuele technische expertise die de vaardigheden, kennis en productiviteit van uw medewerkers verhoogt.
Lees hier verder
Schneider Electric
Schneider Electric training omvat training zowel in nieuwe producten of systemen als in bestaande automatiseringssystemen. Het is een uitdaging om onderwijs te bieden met de juiste balans tussen theorie en praktijk, en op het juiste niveau, zodat rekening wordt gehouden met de dagelijkse zakelijke en technische opleiding van de deelnemer. Onze ervaring en ervaren trainers zijn in staat om deze uitdaging aan te gaan.
Lees hier verder
ABB
itsme biedt praktijkgerichte en vraaggerichte trainingsprogramma's voor ABB's frequentieregelaars. De ABB-trainingsprogramma's zijn gebaseerd op onze erkende ervaring met de ontwikkeling, inbedrijfstelling en het onderhoud van industriële machines en apparatuur. Onze ABB-trainingsprogramma's zijn gericht op personeel voor engineering, programmering, onderhoud en operations.
Lees hier verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: