text.skipToContent text.skipToNavigation

Opleiding


Waarom verhoogt u uw productiviteit niet door middel van training met de juiste balans tussen theorie en praktijk? Onze cursussen omvatten training in zowel nieuwe producten of systemen als in bestaande automatiseringssystemen. Onze trainingen zijn gebaseerd op onze erkende ervaring met de ontwikkeling, inbedrijfstelling en het onderhoud van industriële machines en apparatuur.

We bieden industriële automatiseringstrainingen voor producten en oplossingen van leidende leveranciers zoals ABB, Danfoss, Festo, Pilz, Schneider Electric en Siemens. Bovendien geven we praktische trainingen over machineveiligheid, robotica en elektrotechniek.

Onze praktische en interactieve trainingen worden gegeven in onze centrale trainingsruimten in Raamsdonkveer, Eindhoven, Goes, Groningen, Hengelo, Venlo, Amsterdam, Rotterdam en Breda of op een van onze vestigingen. En natuurlijk kunnen we ook een plaatselijke training op uw locatie houden.

Trainingsschema

Veel van onze trainingen hangen met elkaar samen. Wij bieden zowel basistrainingen aan, waarvoor geen specifieke kennis vooraf nodig is, als vervolgtrainingen, waarvoor het van belang is om in eerder trainingen specifieke kennis op te doen. Weten hoe het precies zit? Bekijk via onderstaande link het trainingsschema!


 

Overzicht van alle trainingen

Via onderstaande knop krijgt u het actuele trainingsaanbod per categorie. U kunt hier gelijk een training reserveren!

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: