text.skipToContent text.skipToNavigation

Kwaliteit

Bedrijfsdoel

Wij zijn itsme: industriële technologie en levering voor mechanisch en elektrisch. Wij zijn een onafhankelijke, technische leverancier van zowel elektrische als mechanische producten, diensten en oplossingen, met een specifieke kracht in motion- en control toepassingen.

Onze toegewijde medewerkers in 3 landen helpen machinebouwers, modulebouwers,  industriële eindgebruikers en industriële installatiebedrijven om de omzet te verhogen, risico te verminderen en kosten te verlagen.

Met meer dan 100 jaar ervaring brengen we ideeën tot leven en zorgen we ervoor dat onze klanten succesvol zijn.
 

Bedrijfsbeheer Proces

Ons bedrijfssysteem voldoet aan de vereisten van ISO 9001: 2015.
Meer daarorver leest u hier.
 

itsme - Habits

Kwaliteit vloeit voort uit ons streven naar service en perfectie. Wij zijn een onafhankelijke organisatie. We respecteren elkaar en ondersteunen samen onze habits in de manier waarop we zaken doen en hoe we elkaar zowel intern als extern behandelen.

Onze habits begeleiden ons dagelijks bij het bedienen van onze klanten. Om elkaar hierin te laten slagen, waarderen we een feedback cultuur waarin we feedback geven en ontvangen.

Communicatie: wij communiceren op een structurele manier en in begrijpelijke en correcte taal.

Discipline: wij houden ons aan afspraken, procedures, planning, instructies en tijdslimieten.

Integriteit: wij handelen in eer en geweten met bewustzijn van de normen en waarden van zowel het individu als organisaties.

Luisteren: wij zijn in staat om belangrijke boodschappen te extraheren uit (non) verbale informatie. We doen dit door vragen te stellen en te reageren op reacties om te zorgen voor een goede afstemming.

Open voor kritiek: wij leren lessen van kritiek en we zijn bereid om fouten en tekortkomingen te erkennen.

Respect: wij staan ​​open voor gevoelens en meningen van anderen en we behandelen anderen met respect.
 
Onafhankelijkheid: wij zijn in staat om onafhankelijk te zijn van anderen en we zijn in staat om onze eigen keuzes te maken.
​​​​​

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Duurzaamheid
We stimuleren en realiseren efficiënt energiegebruik door promotie en zelfgebruik van duurzame producten. We bieden onze klanten oplossingen die een efficiënt energieverbruik stimuleren en die worden ondersteund door een 'groen' product. De sleutelfactoren van dergelijke oplossingen zijn energiezuinige producten en een efficiënt gebruik van onze processen en die van onze klanten.
Lees hier verder
Samenwerken met itsme
Het succes van onze klanten staat centraal. Daarvoor werken we samen met partners die innovatieve kwaliteitsproducten en -merken voeren op het gebied van schakelmateriaal, besturingstechniek, aandrijftechniek, schakelkasten en verbindingstechniek, meten en signaleren, kabels en kabeldraagsystemen, verlichting, pneumatiek, veiligheid en werkomgeivng, gereedschappen en machines, bevestigingsmiddelen en kleefstoffen.
Lees hier verder
Contact
Onze klantadviseurs, technische specialisten en logistieke experts helpen u graag persoonlijk bij uw commerciële en technische problemen met betrekking tot onze elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen.
Lees hier verder
Onderneming
Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van succes door de selectie en implementatie van elektrische en mechanische componenten en systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
Lees hier verder