text.skipToContent text.skipToNavigation

Supply


​​​​​​​Uw machinepark moet voor u werken. Dat klinkt logisch, al komt er in de praktijk heel wat op u af. Want hoe richt u bijvoorbeeld het onderhoudsproces van installaties optimaal in? Wanneer bestelt u welk onderdeel? En niet onbelangrijk: hoe zorgt u ervoor dat alles eromheen klopt, zónder dat u daar al te veel omkijken naar heeft?

 

Leveringen zoals u dat wilt

Vertrouw op onze producten voor uw machinepark. We leveren de onderdelen voor uw installaties en zijn er ook voor bijvoorbeeld de verlichting, persoonlijke beschermingsmiddelen en het gereedschap en alle toebehoren voor uw werkplaats. Alleen uw grondstoffen leveren we niet – al is dat dan ook het enige.

 

De producten voor uw proces

Ons aanbod aan producten is groot, met zo’n 1,6 miljoen artikelen online beschikbaar. Toch laten we het daar niet bij. Want dat ene product wilt u uiteraard op tijd. Op het moment dat u dat wenst en afgestemd op uw logistieke proces. We zijn dan ook niet alleen uw totaalleverancier. Uw partner voor just in time leveringen, supplier reduction en standaardisatie: dát is wat ons typeert.

 

Interesse?

Benieuwd naar onze diensten voor uw organisatie? Vraag naar een gratis telefoongesprek met één van onze experts. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Just in time
U houdt uw voorraad het liefst zo laag mogelijk. Hoe minder projecten u onderhoudt, hoe minder u hoeft uit te geven aan beheer en vierkante meters. In plaats daarvan neemt de efficiency binnen uw logistieke processen toe ñ en daarmee ook de betrouwbaarheid en kwaliteit richting uw klant. Met just in time leveringen dragen wij graag bij aan dat resultaat. Flexibel en afgestemd op uw organisatie, zodat uw spullen er zijn als u ze nodig heeft.
Lees hier verder
Leveranciersreductie
Uw project moet op tijd starten. Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, zeker wanneer u zelf achter alle benodigde onderdelen aan moet gaan. Vaak heeft u te maken met tientallen leveranciers. En dat nog los van de bijbehorende administratie en druk op onder meer uw goederenontvangst en magazijn. Dat kan anders, met supplier reduction door itsme.
Lees hier verder
Standaardisatie
Hoe minder handeling industrieel eindgebruikers hebben, hoe meer efficiency ze ervaren. Wie weet, gebruikt u nu voor productgroepen meerdere merken. Inkoop en beheer vragen dan al snel veel van uw administratie en logistiek. Stel dat u al die handelingen achterwege kunt laten. Bijvoorbeeld door onnodige variatie terug te brengen en de voordelen van geharmoniseerde pakketten te benutten. Hoeveel zou u kunnen besparen?
Lees hier verder
Sourcing
Ooit zorgde een klein deel van het assortiment bij veel bedrijven voor de meeste omzet. Hoe anders is dat nu, in een tijd waarin het internet ervoor zorgt dat we minder kopen van meer producten. Long tail heeft de toekomst. En daar springen we bij itsme op in, door voor u binnen en buiten ons enorme assortiment juist dat product te vinden waar u naar zocht. Klantspecifiek, via sourcing op maat.
Lees hier verder
Data diensten
Ons uitgebreide ERP systeem en onze uitgebreide ervaring met slimme oplossingen zetten wij ook graag voor u in. Wij begrijpen dat het vaak lastig is voor u is om logistieke informatie te bundelen: de meeste ERP systemen zijn hiervoor immers niet op ingericht!
Lees hier verder
Reparatie
Wat doet u met een defect product? Laat u het repareren of vervangen? En wat u ook kiest: hoeveel kost dat? Met onze service voor reparatie weet u vooraf waar u aan toe bent. We halen het product bij u op, laten het onderzoeken en bieden u een gericht voorstel met daarin meerdere opties. Laat u het product repareren? Dan verrekenen we de onderzoekskosten met de uiteindelijke prijs.
Lees hier verder
24 uurs service
Stilstand is wel het laatste waar u aan wilt denken. Zeker wanneer uw productie dag en nacht doorloopt. U geeft ongetwijfeld ruim baan aan predictive maintenance, al kan er altijd ergens iets misgaan. Vertrouw in dat geval op de 24-uursservice van itsme. We zijn altijd bereikbaar, schakelen snel en houden de impact van stilstand zo laag mogelijk.
Lees hier verder
Identificatie diensten
Een machineproducent heeft zijn beheer rondom reserveonderdelen graag op orde. Of het nu gaat om predictive maintenance of vervanging tijdens een storing: beschikbaarheid is van het grootste belang. Bovendien wacht u met slimme inkoop ook prijsvoordeel, al is het maar de vraag waar u dat ene specifieke onderdeel tegen de meest gunstige condities koopt.
Lees hier verder
Speciale verpakkingen
Bestellingen moeten tijdig arriveren op de plaats van bestemming. Zonder beschadigingen, waar ook ter wereld. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden voor special packaging. We verpakken uw product zoals u dat wilt en voorzien het voor verzending van alle benodigde documenten, zoals douanepapieren en MSDS-sheets.
Lees hier verder
Kalibratie
Wat vertelt een waarde u? In hoeverre komen de gegevens over bijvoorbeeld druk en temperatuur overeen met de daarvoor geldende standaard? U wilt duidelijkheid – en daarmee ook zekerheid. Vraag ons daarom naar de kalibratie van uw meetapparatuur. U vergelijkt uw output met de daarvoor bekende waarde en interpreteert uw metingen op de juiste manier.
Lees hier verder
Reserve onderdelen service
U werkt met duurzame machines en u rekent op de betrouwbaarheid ervan. Vele machines doen ook na twintig jaar nog steeds dagelijks dienst. Natuurlijk kan het om wat voor reden ook voor komen dat u een onderdeel moet vervangen: daarom biedt itsme spare parts service.
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: