text.skipToContent text.skipToNavigation

Industriële Automatisering


Als trendsetter op het gebied van automatiseringstechnologie zijn wij de juiste partner om uw automatiseringsprojecten te realiseren. Zowel voor uw kortetermijnbelangen als voor uw langetermijnuitdagingen, bieden wij uitgebreide en diepgaande ondersteuning.


Opleiding

Waarom niet uw productiviteit verhogen door een trainingsplan voor u en uw werknemers? Of uw kennis verversen in een intensieve technische workshop? Bekijk ons trainingsaanbod of neem contact op met ons op voor een individueel aanbod.


Service & advies

Wij helpen u met service en advies bij de voorbereiding en bij de realisatie van uw automatiseringsprojecten.


​​​​​​​Technische Support Desk

Onze productspecialisten voor industriële automatisering helpen klanten van itsme-bedrijven via een unieke mix van theorie en praktijk. Voor onze specialisten bent u meer dan een nummer, want als de situatie dit vereist, komen ze naar u toe.

itsme Industrial Automation YouTube channel

​​​​​​
Wij lossen dagelijks technische problemen op waar u tegenaan loopt. Jaarlijks gaat dit om duizenden vragen die wij voorzien van een praktisch en efficiënt antwoord voor bedrijven in de machinebouw, modulebouw of technisch onderhoud. Deze ervaringen verwerken wij natuurlijk in onze praktische en efficiënte trainingsprogramma's, waarin u hands-on en in herkenbare situaties leert. Wij zijn nu ook begonnen om een selectie van onze ervaringen als tip & tricks op ons YouTube kanaal te delen. Verder treft u daar ook video's over nieuwe producten en algemene informatie over itsme Industrial Automation.
Als voorproefje vindt u een ven onze recente video's hiernaast.​​​​​​​
​​​​​​​Neem eens een kijkje op ons kanaal en laat ons weten wat u ervan vindt in de comments!

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische support desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
Lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
Lees hier verder
Netwerk check
Industriële netwerken verouderen. En hoe ouder ze worden, hoe groter het risico op uitvallende netwerkdelen of storingen. Denk daarbij aan rood oplichtende lampjes, onverklaarbare bewegingen of alarmmeldingen. Hapert uw netwerk en vertrouwt u voor uw systeem op Profibus? Informeer naar onze Profibus netwerkcheck, waarbij we op locatie uw netwerk langslopen. We gebruiken onze apparatuur voor een fysieke check en controleren verbindingen, connectoren en bekabeling.
Lees hier verder
Parametrisering
Nieuwe apparatuur moet uiteraard optimaal voor u werken. Hoe vervelend is het dan ook wanneer u componenten niet aan de praat krijgt. Of wanneer u twijfelt of alle instellingen wel kloppen. Vraag ons in dat geval om parametrisatie van een frequentieregelaar of PLC. We kennen de automatiseringstechniek van elke fabrikant en zorgen er zo voor dat uw dure apparatuur snel werkt. We doen dat bij u op locatie, al kunt u een component ook verzenden en het bij ons laten parametriseren.
Lees hier verder
Energie check
Kostenreductie, minder uitstoot van CO2: u heeft goede redenen om te besparen op energie. Maar waar begint u in de wereld van industriële automatisering? Hoe achterhaalt u waar een installatie de meeste energie verbruikt? Vraag ons naar een energy check. We meten uw energieverbruik, delen dat in per onderdeel of gebied en leggen onze bevindingen gestructureerd vast. Zo ontstaat een gedetailleerd overzicht. En ontdekt u met welke maatregelen u straks het meeste bespaart.
Lees hier verder
Inbedrijfname
Stel, een gloednieuwe machine staat bij u op de productievloer. Klaar voor een krachtige bijdrage aan uw organisatie. Met alleen parametrisatie bent u er dan nog niet. Want wie zorgt ervoor dat de machine optimaal voor u werkt? En dat het liefst zo snel mogelijk?
Lees hier verder
Test opstelling
In het snel veranderende landschap van industriële automatisering blijft u graag in beweging. Stilstaan is geen optie, nieuwe wegen brengen u verder. Toch kan de drempel behoorlijk hoog zijn, wanneer u in eerste instantie alleen iets wilt testen. Dus helpen wij u ook dan, met een proefopstelling. We zetten die mee op, leveren en leasen componenten en zorgen ervoor dat de opstelling daadwerkelijk draait. Geloof ons, juist van dat experimenteren worden we enthousiast. Noem het onze bijdrage aan een het "Build-Measure-Learn" model. Of, nog beter: aan uw succes.
Lees hier verder
Workshops
Hoe geavanceerd een machine in uw werkplaats ook is, hoe zit het met alles eromheen? Is er genoeg licht? Hebben u en uw collega’s alles bij de hand? En niet onbelangrijk: bent u voldoende beschermd? De beste werkomgeving is die waarin het de medewerker aan niets ontbreekt. Dus is het precies dát wat wij u bieden, met onze diensten voor de optimalisatie van uw werkplaats.
Lees hier verder
Engineering support
itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar ondernemen we actie en gaan we voor u aan de slag. Dat proactieve typeert ons. En hoe dat uitpakt, blijkt onder meer uit onze diensten voor engineering support.
Lees hier verder
Migratie support
Stilstand van productie is de nachtmerrie van elke eindgebruiker of fabrikant. Toch kan het u zomaar overkomen. De impact van een stilstand is extra groot, wanneer een onderdeel of een verouderd product niet meer leverbaar is. Wees zo’n doemscenario voor, met onze migratiecheck. U ontvangt onder andere een rapportage, die we met u bespreken en waarin staat hoe we de migratie naar een nieuw product voor u kunnen uitvoeren, inclusief softwarematige ondersteuning. Ook leest u welke opleiding uw medewerkers kunnen volgen om met de nieuwe apparatuur te werken.
Lees hier verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: