text.skipToContent text.skipToNavigation

itsme Lighting Technology: Onze Diensten Voor Uw Verlichting

 

Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.   

 

Ook voor QHSE

Vraag ons naar de beste lichtsituatie voor uw fabriek. We zijn er voor bestaande (brownfield) en nieuwe (greenfield) locaties en helpen u stapsgewijs besparen op onderhoud en energie. Ook ondersteunen we u waar het gaat om veiligheid en CO2-reductie. Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor Quality, Health, Safety & Environment (QHSE)? itsme Lighting Technology is uw merkonafhankelijke consultant.

 

Laat licht voor u werken

Led, smart lighting: de verlichting van vandaag biedt rendement voor de toekomst. Maak kennis met onze diensten rondom verlichting, laat u tijdens een gratis telefoongesprek bijpraten door een van onze consultants en ontvang op basis van dat gesprek een voorstel op maat. Vraag snel uw sessie aan. We bellen u binnen één werkdag voor een intake binnen een week.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
Lees hier verder
Haalbaarheidscontrole
Wat levert nieuwe verlichting op een bestaande locatie, oftewel brownfield u op? Voordat u overgaat tot een investering, bent u uiteraard benieuwd naar het rendement ervan. Vandaar onze feasibility check, waarmee we u inzicht bieden in uw ROI. We beoordelen uw huidige energiekosten op basis van door u aangeleverde tekeningen en aantallen. Zijn deze niet beschikbaar? Dan komen onze consultants naar uw locatie en nemen we de waarden op.
Lees hier verder
Beoordeling
Besparen met verlichting valt of staat met beschikbaarheid. Alleen dan kan itsme op uw bestaande productielocatie een site survey uitvoeren. Denk daarbij aan tekeningen, foto’s en de hoeveelheid vierkante meters. Heeft u die informatie zo snel niet bijeen? Geen probleem. Met een site survey preparation brengen we de benodigde informatie alsnog in beeld.
Lees hier verder
Onderzoek
Verduurzaming van bestaande productielocaties staat binnen de industrie hoog op de agenda. Dat geldt ook voor de verlichting, die vaak nog afkomstig is van de conventionele tl-lamp. Met een site survey inventariseert itsme de opbrengst van de verlichting op een bestaande locatie, oftewel brownfield. Bedoeld voor een nulmeting, als uitgangspunt voor het design van een nieuwe lichtsituatie.
Lees hier verder
Ontwerp
Blijkt na een site survey nieuwe verlichting in en rondom uw bestaande fabriek rendabel? Of wilt u licht optimaal laten renderen op uw nieuwe locatie? Met een design door itsme werkt u gestructureerd toe naar de gewenste of vereiste lichtsituatie. We ontwerpen en berekenen, maken onderscheid tussen de functie van ruimtes en houden rekening met specifieke normen.
Lees hier verder
Tender producten service
Met verlichting heeft uw inkoopafdeling doorgaans weinig van doen. Dus is het maar de vraag hoe u ons design wilt realiseren. Besteedt u daar zelf uw kostbare tijd aan? Of vertrouwt u liever op een adviseur, voor wie verlichting wél een primair proces is? Benut onze tendering support. Terwijl wij u volledig ondersteunen, behoudt u uw focus. Een rendabel idee.
Lees hier verder
Subsidie support
Uw investering in verlichting betaalt zich terug. Zéker wanneer u gebruik kunt maken van subsidie en zo de terugverdientijd verkort.
lees hier verder
Toelatingstest
De nieuwe verlichting op uw productielocatie moet uiteraard voldoen aan uw verwachtingen. Klopt de daadwerkelijke situatie met wat u heeft ontvangen? En welke afspraken gelden straks voor de garantie? Creëer duidelijkheid tussen u en de fabrikant en vraag ons om een light acceptance test.
Lees hier verder
Periodieke controle
Een investering in nieuwe verlichting is een investering voor de lange termijn. U bespaart voor jaren, zeker wanneer u bedenkt dat ledverlichting zo’n 4 tot 5 keer langer meegaat dan conventionele verlichting. Maar hoe weet u zeker dat uw investering zich daadwerkelijk terugverdient? Hoe rendeert verlichting in uw fabriek niet alleen nu, maar ook straks?
Lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: