text.skipToContent text.skipToNavigation

Businesses


itsme staat voor industriële technologie en levering van elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen. Wij zijn niet alleen uw distributeur van technische oplossingen, maar wij zorgen er ook voor dat u de juiste producten op maat gemaakt krijgt op het juiste moment voor uw logistieke proces. Ook hebben wij technische kennis en expertise om uw industriële apparatuur te realiseren en onderhouden.

​​​​​​​In de afgelopen jaren hebben we honderden bedrijven ondersteund om een ​​verscheidenheid aan industriële uitdagingen op te lossen. Hieronder een overzicht van bedrijven die we bedienen:
 

Wellicht bent u ook hierin geïnteresseerd:

Machinebouw
Technische hoogstandjes zijn het, de machines die in Nederland worden gebouwd voor uiteenlopende markten, van verpakkingsmachines tot lasrobotinstallaties tot machines voor de voedingsindustrie. Vaak zijn de bouwers wereldwijd marktleider in hun niche, of toch minstens top-drie-speler. Ooit zijn ze misschien ‘op de hoek’ begonnen, nu dragen aan hun succes steeds meer partijen van buiten een steentje bij. Denk aan de slimme kennispartner, de specialistische dienstverlener en de servicegeoriënteerde technische value add distributeur. Die laatste verzorgt tegenwoordig naast mechanische en elektrotechnische toelevering ook technologie voor industriële automatisering.
Lees hier verder
Industrie
De lat komt in de industrie almaar hoger te liggen. Machines en installaties moeten steeds meer presteren, hun functionaliteit wordt uitgebreider en complexer. Voor een maximale opbrengst willen eindgebruikers de downtime tot een minimum beperken en eventuele storingen meteen oplossen. Maar wel zonder zelf een uitgebreide set spare parts op voorraad te houden, want dat is te veel ‘dood kapitaal’. En de technische mensen hebben ze er ook niet meer voor in huis, die hadden dankzij het huidige kwaliteitspeil van machines en installaties te weinig te doen.
Lees hier verder
Modulebouw
Modularisering is het trefwoord in de huidige machine- en installatiebouw. Klantspecifieke engineering en constructie is risicovol, duur en tijdrovend. Machines worden daarom bij voorkeur configure-to-order samengesteld uit standaardmodules die in meerdere varianten beschikbaar zijn, waar nodig aangevuld met specifieke opties. En het hart van elke machine of installatie is tegenwoordig de besturingskast met slimme elektronica en software. De panelen voor die besturingskast worden eveneens zoveel mogelijk uit standaardmodules opgebouwd.
Lees hier verder
Installatie
In de installatiebranche is het alle hens aan dek. Er is een schreeuwend tekort aan vakkrachten terwijl de ophanden zijnde energietransitie juist voor veel extra werk zorgt in de woning- en utiliteitsbouw. Tegelijkertijd gaat het in de industrie nog altijd crescendo. Bedrijven blijven investeren in nieuwbouw en uitbreiding. Niet alleen om hun capaciteit te vergroten, maar ook om fabrieken intelligenter te maken en het energieverbruik omlaag te brengen.
Lees hier verder
Systeemintegratie
In de machinebouw en de industriële automatisering ligt meer dan ooit het zwaartepunt op systeemintegratie. Losse componenten, modules, systemen, apparaten en machines worden geïntegreerd tot complete productielijnen. De technologie is te complex en de reikwijdte van projecten te groot voor één partij om de installatie op alle niveaus onder controle te hebben. Uiteraard is en blijft de systeemintegrator eindverantwoordelijk voor het technisch functioneren van de machine\(lijn\). Ook moet hij de uitvoering van het project bewaken, in termen van kosten, doorlooptijd en kwaliteit.
Lees hier verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: